14 Kas 2023 #1 ksxsp K Onaylı Üye Katılım 29 Ağu 2023 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 36 2 HİZMET YILI Hileyi injectleyip süreyi bekledikten sonra reklama basıyorum reklamın sitesine atıyor.Sonra site bekleniyor deyip xstatus fail diyo çözülürse sevinirim.
Hileyi injectleyip süreyi bekledikten sonra reklama basıyorum reklamın sitesine atıyor.Sonra site bekleniyor deyip xstatus fail diyo çözülürse sevinirim.
Çözüm #Bukle 14 Kas 2023 site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin EDİT: Kullanıcı her saat aktifti cevap vermedi konuyu kilitliyorum.
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin EDİT: Kullanıcı her saat aktifti cevap vermedi konuyu kilitliyorum.
14 Kas 2023 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin EDİT: Kullanıcı her saat aktifti cevap vermedi konuyu kilitliyorum. Son düzenleme: 16 Kas 2023 Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin EDİT: Kullanıcı her saat aktifti cevap vermedi konuyu kilitliyorum.