Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
GÜÇ+ slotu mevcut mu?
Mevcut Degil İstek Olursa Eklenebilir.GÜÇ+ slotu mevcut mu?
Kardeşim dedigim gibi 1 haftadır kullanıyoruz,test ediyoruz ban yiyen olmadı ama ileri de detect olabilir o yüzden dikkatli kullanınBan riski var mı?
olmuyor siz yapabildiniz mi ?Hile Hakkında Bilgi Vereyim =
-- Eğer Hesabınızda Silah Slotu Varsa Bir Odaya Girin Geri Çıkın Envantere Girin Slotlar Açılıyor..
--Kurt Olarak Öldüğünüzde Silah Seçerken Hiçbir Silah Gözükmüyor Ve Otomatikmen Kurt Oluyosunuz..
eğer ban atmıyorsa sizde aynı proje ile dword hackı paylaşacak mısınız ?Hile ban atmadan kullanın arkadaşlar. Bakalım wolftü detectleyecek mi hileyi![]()
Ban atacak kardeşim, onun kaçarı yok. Fakat şuan ban problemleri ile ilgili kafamızda bazı fikirlerimiz var. Tabi dword team olarak konuşuyorum. Şuan bu hileyi yapan arkadaşlar ban problemiyle karşı karşıya kalmadılar, fakat kalacaklar. Kaldıklarında çözebilirlerse ki pek sanmıyorum, tabiki güzel dostlarımızdan banla ilgili bilgi alırızeğer ban atmıyorsa sizde aynı proje ile dword hackı paylaşacak mısınız ?
efsane laan. Olum şöyle şeyleri ben bıraktıktan sonra yapmayın indiresim geldi vallaWolftü hileleri,Wolftü real inventory Hilesi,Wolftü envanter hilesi,Wolftü hack,Wolftü oyun hilesi,Wolftü hacks,Wolftü Hile 2018,Wolftü hileleri 2018
Merhaba arkadaşlar,bugün size wolftü için Real Inventory hilesini paylaşacağım.
Hile İsmi: Wolftü real inventory
Hile versiyon: v1.0
Kodlama dili: C# - C++
Hile Özellikleri:
*Real Inventory (silahlar + karakterler envantere gelir)
*Anti 0 Hp
Nasıl Yaparım?
1-xWolf.Bootstrapper.exe açın
2- Oyunu açın, ve başlatın. Hile inject olacaktır.
Hileyi Nasıl Aktif Ederim?
Hilede herhangi bir menü felan yoktur , hile inject olduktan sonra real inventory çalışacaktır.