- Yasaklandı
-
Onaylı Üye
sımdı bakın sıgara ıcıyorsanız bılıorsunuzdur bu oyunda o hıleyı kullandıkca kullanasın gelıyor yanı eskıden yenı yama gelınce xıgncode ye fıx yerdı 24 saat beklerdık ve hıleyı kullananlar o kadar bagımlılık yapardıkı kudururlardı sohbet panelınde sıgara gıbı bagımlı oluyor suan bana pubg ws zulu hilelı oyun deseler zulu hılelı oyunu tercıh ederım hileyı kullandıysan zaten bagımlı olmamak ımkansız.Bizim tarafımızca Gereken Acıklamalar yapıldı Hile yapılmamasına karak Aldık ve Oyunda medem adaletsizlik var oynama kardeşim gir csgo oyna.
yaptıgına dagir bi oyun içi foto atarmısın merak ettimKardeş ben yaptım fakat bunlar xincode gibi onem vermiyolqr deyil bunlar icin hile cok onemli durmadan text deyistirip ip sildim ama gene banliyolar malesed konu kilit#
xıgn deıl burda betül eye varKardeş ben yaptım fakat bunlar xincode gibi onem vermiyolqr deyil bunlar icin hile cok onemli durmadan text deyistirip ip sildim ama gene banliyolar malesed konu kilit#
bak boyle oyuncular cok yapıverın acarlarsa dava verırsın 1 2 mılyar ınsan kullancak zaten herkes 1 lıra verse tazmınatdan kurtuluruzzulu hile gesin nolur
40 50 lıra verınce sankı ban yemıyoruz betul sagolsun 1 gun kullanıp 1 gun fıx 2 cı gun mac banı yedım ama sızın hılenızde ne ban vardı ne bıseyarkadaslar anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz bir karar alınmış ve hile çıkmıcak denmiş ve kararlastırılmış hala hile hile diye diretiyorsunuz madem çok bagımlısı oldunuz verin 40 lira 50 lira neyse artık fiyati alın kullanın he ben para vermem diyorsan eger oyununda adaletsiz oldugundan şikayet ediyorsan oyunu sil çok aradıgın adaleti başka oyunlarda emin ol bulursun. paraya gelince iş hemen yan çiziyorsunuz işte yok şöyle yok böyle diye amacınız herhalde şöyle AYRANIM dökülmesin G... dikilmesin derdindesiniz iyimiş vallaha
arkadaslar anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz bir karar alınmış ve hile çıkmıcak denmiş ve kararlastırılmış hala hile hile diye diretiyorsunuz madem çok bagımlısı oldunuz verin 40 lira 50 lira neyse artık fiyati alın kullanın he ben para vermem diyorsan eger oyununda adaletsiz oldugundan şikayet ediyorsan oyunu sil çok aradıgın adaleti başka oyunlarda emin ol bulursun. paraya gelince iş hemen yan çiziyorsunuz işte yok şöyle yok böyle diye amacınız herhalde şöyle AYRANIM dökülmesin G... dikilmesin derdindesiniz iyimiş vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?