Y.Onaylı Y.Onaysız Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Y.Onaylı ve Y.Onaysız hakkında bilgi vereceğim.Arkadaşlar bildiğiniz gibi sitemize yeni güncelleme ile gelen y.onaylı ve y.onaysız sistemi var.Öncelikle şunu bahsediyim y.onaysız hileleri indirmeyin.Forumumuzda 4 tane mod var hatta #Morpheuslada 5 oluyor.Onlar hilelere bakar virustotal fln var ve virus yoksa (zararsız virus kastetmiyorum)Yönetim Onaylı yapar eğer y.onaysız veya kilitli hileleri indirmeyiniz.Keylogger vb şeyler barındırabilir.Bu konuyu sabite alınmasını istiyorum.

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yararlı konu Sağol !!

Üye
10 HİZMET YILI
reis yapımcı onayla legen online hilesi yaparmısın çok lazım reis ?

Üye
10 HİZMET YILI
bilmeyenler için çok yararlı. Aslında bence y-onaylı yerine hiç yayınlanmasa daha iyi olur.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
byinflames' Alıntı:
bilmeyenler için çok yararlı. Aslında bence y-onaylı yerine hiç yayınlanmasa daha iyi olur.

sitemizde konular direk açılmaktadır. o yüzden bu sistem vardır. + olarak öyle yaptığımızda konum nerde vb. sorunlar cıkabiliyor.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Morp çıldırdı A:SDAS:D:ADS:ASD:AS:DAS wtf 

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ya abi y.onaysız'dan birine girmiştim orada nakit hack vardı oraya çar bilgilerimi girdim tek gümüş çarımı çaldılar. O yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Bu sitedeki oyuncuya da yakıştıramadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...