17 Eyl 2016 #1 OneWays O Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Abi Dwordsuz Yaşam Olmuyor ya KAC GÜNE GELİCEK Yardım Edin yav
17 Eyl 2016 Yasaklandı #2 LoadTheHackers L Seçkin Üye Katılım 2 Tem 2016 Mesajlar 316 Tepki puanı 9 Yaş 33 9 HİZMET YILI sen otururken onlar hile kodluyorlar bitince verirler !!
17 Eyl 2016 #3 Thor T Uzman Üye Katılım 27 Haz 2016 Mesajlar 287 Tepki puanı 13 Yaş 32 9 HİZMET YILI LoadTheHackers' Alıntı: sen otururken onlar hile kodluyorlar bitince verirler !! Genişletmek için tıklayın ... aynen katılıyom...
LoadTheHackers' Alıntı: sen otururken onlar hile kodluyorlar bitince verirler !! Genişletmek için tıklayın ... aynen katılıyom...
17 Eyl 2016 Konuyu başlatan #4 OneWays O Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI LoadTheHackers' Alıntı: sen otururken onlar hile kodluyorlar bitince verirler !! Genişletmek için tıklayın ... Lan gerzek sen oturmuyon sanki Laf sokuyonda Adam gibi laf sok Canım Benim Adamların işini bende biliyorum Sadece soruyorum burda klavye bebeligi yapma uza şimdi
LoadTheHackers' Alıntı: sen otururken onlar hile kodluyorlar bitince verirler !! Genişletmek için tıklayın ... Lan gerzek sen oturmuyon sanki Laf sokuyonda Adam gibi laf sok Canım Benim Adamların işini bende biliyorum Sadece soruyorum burda klavye bebeligi yapma uza şimdi