- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Aşk 101 izle bence rtük kaldırmadan
Böyle diyince dikkatimi çekti tamam kral
Aşk 101 izle bence rtük kaldırmadan
Elite - dizi
The Vampire Daires - dizi
kanka ben ispany'da yaşadım zamanında onun için beni çekiyorKanka ikiside ilgimi çekmedi Elitte bir ispanya kızın üstünden geçiyor :d diğerini de hiç izlemedim.
kanka ben ispany'da yaşadım zamanında onun için beni çekiyor
the vampires daires ta bir vampir dizisi değişik olaylar yaşanıyor ama 2 3 bölüm izledikten sonra sarıyor![]()
bi bakarsın beğenemzsen anlarım zevkler ve renkler tartışılmazBir bakayım o zaman kanka![]()
bi bakarsın beğenemzsen anlarım zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
yani kanka ben beğeniyorum ama kendi dilinde izleyince ayrı bi zevk alıyor insan ya seslendirmesi falan çok güzel oluyorKanka ispanyol dizileri güzel oluyor genelde ama nedense elit çekmedi beni
yani kanka ben beğeniyorum ama kendi dilinde izleyince ayrı bi zevk alıyor insan ya seslendirmesi falan çok güzel oluyor
aynen öyle bende ispanyolca izliyorum dizinin veya filmin kendi dilinde o zaman güzel oluyor dublaj çok kötüYok kanka ben dublaja karşıyım bazılarında cidden içine ediyorlar
aynen öyle bende ispanyolca izliyorum dizinin veya filmin kendi dilinde o zaman güzel oluyor dublaj çok kötü
ülkede o kadar dublaj yapan insan yok yapanlarında yaşları var zatenGeçenlerde bir dizi açtım animasyon çocuğu seslendiren adam nerdeyse 60 yaşındadedim dublaja lanet olsun.
ülkede o kadar dublaj yapan insan yok yapanlarında yaşları var zaten
The Boys Önerebilirim