Twitch Wakery
Süper Üye
Merhaba Arkadaşlar İlk Başta Kendim İçin Geliştirdiğim Küçük Boyutlu ve Fazla Ram Harcamayan " Visual Studio " İle Tasarladığım Bir Programdır. Programın Amacı Chromeyi Açda Radyo Sitesine Girde Play'a Basdaaa ... Yani Uzun Lafın Kısası Herşeyi Tek Tık Haline Getirdim.
- İlk Önce Aşağıdan İndiriyoruz.
- Daha Sonra Rar'ı Masaüstüne Atıyoruz.
- Rarın İçindeki Klasörü Masaüstüne Atıyoruz ( Çıkartıyoruz ) Klasörü Açıyoruz Arkasından ßßT Radio Programı Yazan Yazıyı Buluyoruz.
- Ve Sağ Tık Özellikler Diyip Uyumluluktan Yönetici Olarak Çalıştır Diyoruz. ( Demesenizde Olur Ama Olası Hatalara Karşı Önlem Almış Oluyoruz. ) Uygula - Tamam Diyoruz.
- Arkasından Masaüstüne Kısayol Olarak Kopyalıyoruz.
- Mutlu Sonn
Resimli Anlatım :
1. Olarak :
2. Olarak :
3. Olarak :
1- Başlıktada Belirttiğim Gibi Yabancı Şarkı Çalan Radyo Kanalları Vardır. Acemi Olduğum İçin Programın Arayüzü Kötü Gelebilir... İnternet Hızınız Kötü Olsa Bile Donmadan Çalışmaktadır. ( Yüksek Boyutlu Bir İndirme Yaptığınız Zaman Bile Kopmalar Olmaz. )
2- Klasörü Sakın Silmeyin. D ye Atabilirsiniz. Ama Kesinlikle Silmeyin.
Link : İndirmek İçin
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Tıkla .!Virüs Taraması Sonucu : https://www.virustotal.com/tr/file/6c99df684c8866635c59ffacc30b7eb91aee552bee885b4ab73748edb2f221aa/analysis/1478550296/
Programı 3 Ay Önce Yapmıştım Ozaman Win7 Kullanıyodum , Şimdi Win10 a Geçtim . Windows 7 ve 10 da Sorunsuz Çalışmaktadır. Diğer Sistemlerdede Çalışır.
İyi Günler . Keyifli Dinlemeler...