Kral teşekkürler yorumun için , fakat kendi kendimi düzeltmek istiyorumReis öyle bisey olmaz umarım ama korkularinla yuzlesmen gerek daha cabuk yenersin oyle olmazsa bi psikologa gorun derim
Reis dediğim gibi korkularınla yüzleş o zaman düzeltebilirsinKral teşekkürler yorumun için , fakat kendi kendimi düzeltmek istiyorum
Kral yağmurla kafes dövüşünemi çıkayımReis dediğim gibi korkularınla yüzleş o zaman düzeltebilirsin
evet baska ev olabılır rahatlarsın kormana gerek kalmaztek çözümü var çalışıp yeni bir eve çıkman
brom sana önerim aman nolcak kelimelerle kendini avuta bilirsin veya kafanı başka alanlara doğru yöneltip onu düşünmessin düşündüğün için oluyor bunlarBeyler merhabalar , bursada yaşıyorum 2-3 gündür sağanak yağıyor hemde baya bilenleriniz vardır belki , uzatmadan konuya gelmek isterim . Zemin katta oturduğum için yağmur yağınca gider tıkanırsa bizim evin lavabosuna su dolma ihtimali oluyor. Bu durumu yaşadığım için her yağmurda korkuyorum , ve yağmur olmadığı halde bile dışarı bakıyorum psikolojim bozuldu hani bu korkumu yenebilirmiyim psikolojimi düzeltme imkanım varmı ?
korkuları yenmenın tek çaresi korkularınla yüzleşmektir her yagmur yagdıgında korkarsın bır sure sonra bakmıssın korkmamaya baslamıssın bunu bızım soylemmemızle yenemezsın kendın basarbalısın bunu zamanla yenersinKral yağmurla kafes dövüşünemi çıkayımne önerirsin nasıl yüzleşebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?