Yaklaşık 2 Aydır ban yemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle :)
Şans işte :) biz de hiç belli etmediğimiz halde ertesi gün ban yiyelim

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Cidden 2 aydır ban yemedinmi? ve layzsharp kullandın???

Üye
5 HİZMET YILI
a friend of mine has been using it for about 5 months and I still don't know why there is no ban

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Riot Şu Sıralar Yatışta Demekki :D

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ban yersin yha %100 Ban riski var merak etme ertesi gün ban kapıda xd

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Cidden 2 aydır ban yemedinmi? ve layzsharp kullandın???

Evet Lazzy kullanıyorum ve aşırı derece de bazen belli oluyor sc olduğum özellikle jinx vs oynarken ayarlamaları yapmakta uzmanım ama açıkcası pek takmıyorum. Hesap plat 2 bu gece 1 yapacağım sonra dia yapacağım bu macera nereye kadar gidecek bilmiyorum :)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Report sayısına nereden bakabiliriz ? yani öyle bir sistem var mı ?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynı durumdayım dostum, sanırım şu an veri toplama üzerinde çalışıyorlar, yada valoranta o kadar odaklandılar ki lolü unuttular. Ban waveler genelde küfür, trol veya feeding dalgası halinde atılıyor. Scye kimse birşey demiyor. Belkide salmışlardır :D

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Evet Lazzy kullanıyorum ve aşırı derece de bazen belli oluyor sc olduğum özellikle jinx vs oynarken ayarlamaları yapmakta uzmanım ama açıkcası pek takmıyorum. Hesap plat 2 bu gece 1 yapacağım sonra dia yapacağım bu macera nereye kadar gidecek bilmiyorum :)
Canını sıkmak istemem ama %100 ban veriyor :(
Bu arada LayzSharp konusuda gücellenmiş zaten artık 1 hafta - 2 Aya kadar ban veriyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Evet güncel maçlar böyle devam ediyor. En son seneler önce 1 yıl banlanmamıştım ama o dönemler doğaldı mastera kadar twichle çıkmıştım. Dediğim gibi nereye kadar gider bilmem ama sizi haberdar edeceğim

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    133.8 KB · Görüntüleme: 10
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arkadaş report sayısı artıyor diyince içime kurt düştü acaba nereden bakıyor diye :D
Aslında bunu halletmeniz zor değil ben mesela kendi adımda çok fazla Lol forumlarında report yazıları gördüm konu açan insanlar var nickinizi aratabilirsiniz

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim de 2 buçuk ay olacak neredeyse SC`den rapor sayım 4-5 felan ama yine de ban yemedim inceden de bir tırsıyorum tabi her oyuna yeniden girdiğim de acaba ban yemişmiyimdir diye :) aklınız varsa smurf hesaplarınız ile girin kendi hesaplarınızla değil

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Benim de 2 buçuk ay olacak neredeyse SC`den rapor sayım 4-5 felan ama yine de ban yemedim inceden de bir tırsıyorum tabi her oyuna yeniden girdiğim de acaba ban yemişmiyimdir diye :) aklınız varsa smurf hesaplarınız ile girin kendi hesaplarınızla değil
Er yada geç sonu ban smurf hesaplar tavsiye edilir doğru olan budur arkadaşlar ana hesaplarla sakın girmeyin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
report sayımda artış oluyor derken hocam buna baktığın herhangi bir sistem mi var bilgilendirir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...