Şans işteEvet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle
Riot Şu Sıralar Yatışta DemekkiEvet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle
Cidden 2 aydır ban yemedinmi? ve layzsharp kullandın???
Aynı durumdayım dostum, sanırım şu an veri toplama üzerinde çalışıyorlar, yada valoranta o kadar odaklandılar ki lolü unuttular. Ban waveler genelde küfür, trol veya feeding dalgası halinde atılıyor. Scye kimse birşey demiyor. Belkide salmışlardırEvet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle
Malesef Onu Bende Çok Araştırdımda BulamadımReport sayısına nereden bakabiliriz ? yani öyle bir sistem var mı ?
Canını sıkmak istemem ama %100 ban veriyorEvet Lazzy kullanıyorum ve aşırı derece de bazen belli oluyor sc olduğum özellikle jinx vs oynarken ayarlamaları yapmakta uzmanım ama açıkcası pek takmıyorum. Hesap plat 2 bu gece 1 yapacağım sonra dia yapacağım bu macera nereye kadar gidecek bilmiyorum
arkadaş report sayısı artıyor diyince içime kurt düştü acaba nereden bakıyor diyeMalesef Onu Bende Çok Araştırdımda Bulamadım
Aslında bunu halletmeniz zor değil ben mesela kendi adımda çok fazla Lol forumlarında report yazıları gördüm konu açan insanlar var nickinizi aratabilirsinizarkadaş report sayısı artıyor diyince içime kurt düştü acaba nereden bakıyor diye
Er yada geç sonu ban smurf hesaplar tavsiye edilir doğru olan budur arkadaşlar ana hesaplarla sakın girmeyin.Benim de 2 buçuk ay olacak neredeyse SC`den rapor sayım 4-5 felan ama yine de ban yemedim inceden de bir tırsıyorum tabi her oyuna yeniden girdiğim de acaba ban yemişmiyimdir diyeaklınız varsa smurf hesaplarınız ile girin kendi hesaplarınızla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?