- Konuyu başlatan
-
report sayımda artış oluyor derken hocam buna baktığın herhangi bir sistem mi var bilgilendirir misin
anladım hocam teşekkür ediyorum bilgilendirme içinKarşımdaki oyunların oyun içersi SC ile ilgili söylemleri ve forumlarda kendi adımı görmem yeterli oluyor ama bir sistem yok tabiki.
Şanşlısın valla en az 10 hesap kaptırdım. 3 günden fazla sürmüyor ban yemem. o kadar dikkat ediyorum. mümkün olduğunca az kullanıyorum. ama yine de banlanıyorum. IP den mi buluyorlar anlamadım?Evet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle
gel ikimiz girelim 2 script bende gold 4 çıktım yeni hesap kurdumEvet Lazzy kullanıyorum ve aşırı derece de bazen belli oluyor sc olduğum özellikle jinx vs oynarken ayarlamaları yapmakta uzmanım ama açıkcası pek takmıyorum. Hesap plat 2 bu gece 1 yapacağım sonra dia yapacağım bu macera nereye kadar gidecek bilmiyorum
Script ayarlarını bizede verirmisin bizde ban yemeyelimEvet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle
Hiç öyle düşünme 7 8 tane hesapta script açmıştım uyandığımda bütün hesaplar aynı gün ban yemişEvet arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama. 18 level bir hesabım ve 30 Level Plat 2 ye kastığım hesaplar ban yemiyor. Script olduğum bazı oyunlarda anlaşılıyor ve report sayımda artış oluyor ama sistem hiç bir şekilde banlamıyor. Ben bu duyguyu en son 3 sene önce LSHARP ve Elobudyy denilen script programlarında yaşamıştım garip hissetim ve paylaşmak istedim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?