Uzman Üye
instagramda her ay hesabım askıya alınıyor. gönderi beğenemiyorum yorum yapamıyorum takip edemiyorum herhangi birilerini. neden olabilir acaba bu? tartıştığım kimse yok spam olayı falan zannetmiyorum.
anladım deneyeceğim sağolhelp.instagram.com adresinden açtırma talebinde bulunabilirsin. Askıya alınmasının birçok nedeni var. En sık nedenleri spawn , rahatsız edici söylemler (dm,yorum ve paylaşım) ve hesabın çoklu girişi yani bot hesap
kanka spam yiyebileceğim herhangi biri yok başka bir olasılığı olamaz mıbirinden spam veya şikayet yiyorsundur kanka
birinin beni şikayet ettiğini vs sanmıyorum ve sürekli de beğeni yorum falan yapmıyorum. başka bir sebebi olma ihtimali yok mu?Sürekli olarak paylaştığınız, beğendiğiniz, yorum attığınız zaman askıya alınması gayet normal. Bunları yapmıyorsanız muhtemelen sizi sürekli şikayet eden birisi var.
kanka imkansız yani biri spam etmiştiranladım deneyeceğim sağol
Post automatically merged:
kanka spam yiyebileceğim herhangi biri yok başka bir olasılığı olamaz mı
Başka bir ihtimali yok, instagram'dan bahsediyoruz. Ama destek tarafına mail atabilirsiniz detay verirler.birinin beni şikayet ettiğini vs sanmıyorum ve sürekli de beğeni yorum falan yapmıyorum. başka bir sebebi olma ihtimali yok mu?
tamam sağolBaşka bir ihtimali yok, instagram'dan bahsediyoruz. Ama destek tarafına mail atabilirsiniz detay verirler.
profil fotoğrafı nasıl bir şekilde etkiliyor?Profil fotoğrafını kaldır garantiye al.
destek ekibine ulaşman yararinstagramda her ay hesabım askıya alınıyor. gönderi beğenemiyorum yorum yapamıyorum takip edemiyorum herhangi birilerini. neden olabilir acaba bu? tartıştığım kimse yok spam olayı falan zannetmiyorum.
yeni hesap açıp bot basinstagramda her ay hesabım askıya alınıyor. gönderi beğenemiyorum yorum yapamıyorum takip edemiyorum herhangi birilerini. neden olabilir acaba bu? tartıştığım kimse yok spam olayı falan zannetmiyorum.
eğerki biri veya birileri seni sürekli reportluyorlarsa askıya alınırsın kral kavga ettiğin biri varmıinstagramda her ay hesabım askıya alınıyor. gönderi beğenemiyorum yorum yapamıyorum takip edemiyorum herhangi birilerini. neden olabilir acaba bu? tartıştığım kimse yok spam olayı falan zannetmiyorum.