Yalnızlığı mı yoksa kalabalık ortamda olmayı mı tercih ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kalablıkta kendimi güvende hissetmiyorum. Yüzlerine baktığımda bile garip hissediyorum. Yalnızlık iyidir benim için. Onu sevin

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
yalnızlık değil de güveneceğim 2-3 kişi olsun öyle devam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer samimiyetsiz bir ortamsa bahsedilen kalabalık sonuna kadar yalnızlık... Kesinlikle yalnızlık...Yada sadece 1-2 arkadaş ile samimi bir ortam

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle yalnız kalmak imkanım olsada evden hiç çıkmasam

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Tek tabanca denilen bi tabir vardır ya ama bazen biri olsun istersin yanında o noktadayım.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence o anki duruma bağlı enerji yerindeyse kalabalık grup daha iyi tabikide ama kötü bir günse tek kalmak daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yalnızlıktan mı yoksa kalabalık ortamlardan mı daha çok keyif alırsınız? Benim çok yalnız kalmak istediğim zamanlar da oluyor ama genellikle kalabalıkta kendimi daha güvende ve mutlu hissediyorum. Yalnız kaldığım anlar çok depresif oluyorum.
Yalnızlık her zaman iyidir , Kimler gelip kimler geçiyor hayatımızdan öyle yada böyle , yine insan en sonunda kendi ile baş başa kalıyor. Buna alışmak zorundayız diye düşünüyorum. Alışamazsakta depresif oluyoruz. Yeterki alışılsın . İnsanın en iyi dostu kendisidir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İkisinin de olumlu olumsuz yönleri var yerine göre değişir bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
değer verdiğim insanlarla olacaksa kalabalık olsun olmayacaksa yalnızlık

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yalnızlık tabiki insanın kendini dinlemesi kadar güzel bir şey yok

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
hep tek takılırım yalnızlık o yüzden ama o da bir yere kadar be gürültü olsun istiyor insan arada

Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yalnızlıktan mı yoksa kalabalık ortamlardan mı daha çok keyif alırsınız? Benim çok yalnız kalmak istediğim zamanlar da oluyor ama genellikle kalabalıkta kendimi daha güvende ve mutlu hissediyorum. Yalnız kaldığım anlar çok depresif oluyorum.
Yalnızlık ve kalabalık arasında bir tercih yapmak zorunda kalmanız gerekmez çünkü her ikisi de farklı durumlar için avantajlı olabilir.

Yalnızlık, kişisel bir zaman geçirme fırsatı sağlar ve kişinin kendi kendine düşünebilmesine, kendini keşfetmesine ve hedeflerine odaklanmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, yalnızlık, stresi azaltmak ve zihni boşaltmak için fırsatlar sunabilir.

Diğer taraftan, kalabalık, sosyal bir etkileşim ve bağlantı hissi sağlar. Kalabalıkta bulunmak, yeni insanlarla tanışmak, farklı fikirler ve perspektifler öğrenmek, destek ve yardım almak için bir fırsat sunar. İnsanların doğası gereği sosyal varlıklar olduğu ve başkalarıyla birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu arttırabileceği de unutulmamalıdır.

Sonuç olarak, yalnızlık ve kalabalık arasında bir tercih yapmak yerine, hayatın farklı yönlerinde her ikisine de yer vermek en iyisidir. Kişi zaman zaman yalnız kalabilir, kendi kendine çalışabilir veya dinlenebilir; diğer zamanlarda ise kalabalıkta bulunarak sosyal etkileşim kurabilir ve yeni deneyimler edinebilir. Önemli olan, kendinize ve ihtiyaçlarınıza göre hareket etmek ve dengeyi sağlamaktır.

CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır....

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yalnızlık tabiki kalabalık olunca kafam şişiyor kendi sesim harici kafa kaldırmıyor 15 20 dakika sonra ciddili kafam ağrıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim seçimimse yanlızlık evet daha hoş bireysel takılmak benim için daha rahat oluyor bisiklet veya motor sürerken sinamada yemek yerken o ne yaptı buna ne oldu düşüncesi olmadan rahat takılmak en iyisi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani yalnızda değil kalabalıkda değil yanımda 1 kişi olsun benim için yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...