Süper Üye
yalnızlık
kalabalık ortamda kalmak sarıyoYalnızlıktan mı yoksa kalabalık ortamlardan mı daha çok keyif alırsınız? Benim çok yalnız kalmak istediğim zamanlar da oluyor ama genellikle kalabalıkta kendimi daha güvende ve mutlu hissediyorum. Yalnız kaldığım anlar çok depresif oluyorum.
yalnızlıkYalnızlıktan mı yoksa kalabalık ortamlardan mı daha çok keyif alırsınız? Benim çok yalnız kalmak istediğim zamanlar da oluyor ama genellikle kalabalıkta kendimi daha güvende ve mutlu hissediyorum. Yalnız kaldığım anlar çok depresif oluyorum.
yanlızlık insanın kendini bulmasını sağlar, kendini anlamasını sağlar. Öteyandan kalabalık, kaos gibidir benim gözümde. Her insan elbet bir an yalnız kalmayı ister kalabalıkta olmayı değil, tabii bu benim görüşümYalnızlıktan mı yoksa kalabalık ortamlardan mı daha çok keyif alırsınız? Benim çok yalnız kalmak istediğim zamanlar da oluyor ama genellikle kalabalıkta kendimi daha güvende ve mutlu hissediyorum. Yalnız kaldığım anlar çok depresif oluyorum.
ikiside eşit düzeyde olursa güzel olur çok fazla yanlızlık iyi değil çok kalabalık olmakda iyi değil tam ortası bence kafiYalnızlıktan mı yoksa kalabalık ortamlardan mı daha çok keyif alırsınız? Benim çok yalnız kalmak istediğim zamanlar da oluyor ama genellikle kalabalıkta kendimi daha güvende ve mutlu hissediyorum. Yalnız kaldığım anlar çok depresif oluyorum.