Yalnızlık çok zor gelmeye başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, kimin uykusunu falan böldüysem kusura bakmayın. Saatler 8'i gösteriyor yine yatmadım. Yine aynı hayat, yaktım bir sigara. Bakıyorum boş boş yola, yemin ederim. Dayanacak gücüm kalmadı, her gün her gün tek başımayım. Aslında bir yandan iyi geliyor. 2 ay önce ayrıldık birinden. İsmi bende kalsın hâlâ yazıyor ve bana güven vermeye çalışıyor. Çok önceden aldattı, şimdi de çıkar için kullanıyor. Yemin ederim, kafayı yiyeceğim. Her gün sabahlıyorum, her gün bir farklı müzik. Böyle olmayı ben istemedim. Neyse görüşleriniz neler? Yazar mısınız?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aldatan kızı affedene m1l denir hala yazmasına neden izin veriyorsun engelle tuşun mu bozuk yoksa kendini ona ezdirmeyi mi seviyorsun?
Zaman ilerliyor uyku düzeni bozuk sigara içerek düzeleceğini veya geçeceğini sanıyorsan çok beklersin. Ya kalkıp devam edeceksin ki illaki yenisi bulunur yada sonunu hazırlayacaksın ama engellemezsen ilerde kendine söversin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
işe gir, okumuyorsun galiba o kızlada barışsan yine aynı şeyler olcak emin ol.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
engeli bas geç ilk haftalar zor olur sonra alışırsınız . yeni birinide bulmana gerek yok piyasada yalnız takılan çok kişi var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kullandırma kendini bro. Hayatında yeni bir sayfa açacak cesareti bul kendinde

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
valalha knka bende bir nevi yaşadım tekrar aynı kızla olmuor hep ayno sorunlar meydana cıkıyor en sonunda bırakmak zorunda kaldım hiç kendini üzmene gerek yok bırak gitsinn

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Benim düşünceme göre kendine hayatın boyunca işe yarayacak bir hobi veya uğraş edinmeni öneririm.Benimde hayatım çok karanlıktı fakat şu anda ortamımı,işimi,arkadaşlarımı ve çoğu hayatımın aynı düzde götürecek her şeyi değiştirdim ve şu anda çok mutluyum.Emlak ofisinde çalışıyorum ve bir çok farklı ülkelerden insanların hayata bakış açılarını inceleme şansım oldu.Bizim ve onların arasında bakış açısı olarak dağlar kadar fark var ve hiç bir zaman işlerin kötüye gittiği anlarda depresif rol takındıklarını görmedim.Sebebi ise onlara göre imkansız olmayan her şeyin rahat kafa ile çözüme kavuşması çok olası imiş.Seni bu duruma sokan şeyleri bir kağıda yaz ve karşısına potansiyel çözümleri koy.UYGULAMAYA BAŞLA!

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Mesela kendinizi kullandırtmayabilirsiniz. Neden bile bile kendinizi kullandırtıyorsunuz ki? O kızdan zaten hayır gelmeyecektir.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dün tarih oldu yarın bilinmezlere karıştı bugün ise sana dünden kalma bir ödül ve hediye eğer yalnızlık ağır geliyorsa kalabalıkta ağır geliyordur bazı şeyler elimizde değil bir tohumun ne zaman büyüyeceğini bilemeyiz nerede yetişeceğini de yetişesi vardır yetişir büyüyesi vardır büyür su akar yolunu bulur bu yüzden hiçbir zaman kendini yalnız sanma bir sen varsın bir Allah bir sağın var bir de solun kullanmayı iyi bil hayırlı yıllar 🙂

Üye
2 HİZMET YILI
erkeklerde bulunan "NEXT" tuşuna basman lazım başka kızlar bul veya hiç kızlarla falan uğraşma kendini geliştirmeye, spora, boksa falan yazıl o zaman hayatın değerini az çok anlıcaksın

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Spor hayatında çok şey değiştiriyor.Mesele kas yapıp şekil yapmak değil.Kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor.Düzenli ve sağlıklı beslenme katıyor.Hele o antreman sonunda vücudunu taş gibi hissetmek mükemmel.Erkekler ya zargana ya göbekli.Farklı olmak hoşuna gidiyorsa bizdensin.Kıza gelince seni aldatan birine dönüp dönmeyeceğin senin midene kalmış.Öyle bir kıza acırım,dokunmam bile...

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka erkeklere iyi gelen tek şey hayatta bir şey başarmak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeş hiçbir şey eskisi gibi değil inan bu hayatta en değerli şey kendinden başkası değil.

Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
çok üzülerek söylüyorum ki maalesef bu hayatında kanunu bu :(

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Takma böle şeleri kafana esti gibi yaşamanı tavsiye ederim yannızlık zor ola bilir ama güçlü iraden varsa zorlanmasın

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bizde bıktık ya, yapacak birşey yok hayatını düzeltmeye bak.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kendinize, profesyonel yaşamınıza odaklanmak en önemli şey ve asla başkalarının sosyal ağlarına bakmayın, mutlu yıllar.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam kullandırma kendini düşünme zamanla alışırsın elbet daha iyisi karşına cıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...