Yamadan Sonra 3lu Takla Yapmayı Bilen Varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Yamadan Sonra 3 lü takla felan bilen varmı enter bugu felan bize söyleyinde herkez bilsin :D :D :) :)

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ben biliyomda benim sorunumu çözen ben yapcam

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Enter Bugu oyundan tamamen kalkmıştır ve sadece F5 Kurt habercisi ya da Esc ile yapabilirsiniz ama yeni yama gelirse onlarda kalkma imkanı var. Geçelim üçlü taklaya :) Üçlü taklada oyundan kalktı ama sadece birisiyle kurt kurda kapışıyorsanız birisine vurduysanız donarak üçlü takla atarsınız. Başka bir buga geçelim :) Işınlanma buguda kaldırıldı. Dwordu kullananlar bazen ışınanabiliyor. Bu ara sıra oluyor :)
İşinize yaramıştır umarım :)

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çağrı414' Alıntı:
Beyler Enter Bugu oyundan tamamen kalkmıştır ve sadece F5 Kurt habercisi ya da Esc ile yapabilirsiniz ama yeni yama gelirse onlarda kalkma imkanı var. Geçelim üçlü taklaya :) Üçlü taklada oyundan kalktı ama sadece birisiyle kurt kurda kapışıyorsanız birisine vurduysanız donarak üçlü takla atarsınız. Başka bir buga geçelim :) Işınlanma buguda kaldırıldı. Dwordu kullananlar bazen ışınanabiliyor. Bu ara sıra oluyor :)
İşinize yaramıştır umarım :)
Hocam bunları biliyorumda bazı arkadaşlar dosyaları değiştirerek enteri bugları falan geri getirdiklerini idda ediyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...