Uzman Üye
ban yiyen hesap başka pc den ban yedi hesabı arakdaşa emanet etmiştim cs si yok diye kendi pc sinde oynuyorduhocam yemez diye düşünüyorum eğer ip ban yemezzsen
ozaman hiçbirşey olmaz hocam korkmayın.ban yiyen hesap başka pc den ban yedi hesabı arakdaşa emanet etmiştim cs si yok diye kendi pc sinde oynuyordu
Tamam o da vac yerine geçiyoryan hesap arkadaşımın aptallığından ban yedi 2 saat önce ana hesapta 40k lık envanter var. ana hesap hala ban yemedi e posta ve telefon numarası bağlıydı direk değiştirdim nolur biri ban yemez desin ya :/ (cs 2 de envanteri satıp 4070 li sistem dizmeyi düşünüyordum)
Edit: steam hesabında vac ban olarak değil de oyun yasaklanması olarak gözüküyor csgo içinde vac olarak gösteriyor
hesapta sırf kelebek ve talon 40k yapıyor + olarak yatırım için paris paketlerinden 200 adet almıştım o yüzden korkutuyorozaman hiçbirşey olmaz hocam korkmayın.
yemez dostum csgo da hwid ban yok hesap banı yersiniz hileyi pcnizden kaldırın.ban yiyen hesap başka pc den ban yedi hesabı arakdaşa emanet etmiştim cs si yok diye kendi pc sinde oynuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?