Denedim pc ye yandex diski indirdim aynı değişen bişey yokYandex Diskin programını indirip dene
Hmm malesef diske kaydedemiyorum kaydedebilsem indireceğim Teşekkür Ederim iyi forumlar.Disk için geçerli olan en büyük dosya boyutu 50 GB'tır. Tarayıcı yardımıyla 50 GB'a kadar her boyutta dosya yüklenebilir. Ancak 10 GB'tan büyük dosyaları yüklemek için Yandex.Disk programını (Windows için, macOS için veya Linux için sürümlerini) kullanmanızı öneririz. bunları yaparak indirebilirsin İyi Forumlar !!
Malesef diskte 10GB bos alan var diyorDiskindeki gereksiz şeyleri sil yada yerel bir yere at ondan sonra dene bakalım, sonra yerele attığını tekrar diske atarsın.
Denedim ama indireceğim dosya büyük olduğu icin diske kaydetmiyorYandex disk'in setup dosyasını bilgisayarına kurup indirebilirsin.
Diskinde yeterli alan olmadığı için olabilir mi?Denedim ama indireceğim dosya büyük olduğu icin diske kaydetmiyor
Bende o sorunu soruyorum zaten baska bir yolu var mı diyeDiskinde yeterli alan olmadığı için olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?