Yandex Link Disk Yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thıs Is Afyon
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İyi günler indirmem gereken bir dosya var bu dosya yandex link olarak 31GB ama yandex disk e kaydedemiyorum alan yetersizliğinden acaba bu dosyayı nasıl indirebilirim orneğin turbobit gibi linkleri cbox.turkdown gibi sitelerde çevirebiliyorum ama yandex link çevrilmiyor acaba yandex linki nasıl çevirebilrim veya dosyayı hangi yöntemlerle indirebilirim yardımcı olursanız Teşekkür Ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yandex Diskin programını indirip dene

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Disk için geçerli olan en büyük dosya boyutu 50 GB'tır. Tarayıcı yardımıyla 50 GB'a kadar her boyutta dosya yüklenebilir. Ancak 10 GB'tan büyük dosyaları yüklemek için Yandex.Disk programını (Windows için, macOS için veya Linux için sürümlerini) kullanmanızı öneririz. bunları yaparak indirebilirsin İyi Forumlar !!

Thıs Is Afyon
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yandex Diskin programını indirip dene
Denedim pc ye yandex diski indirdim aynı değişen bişey yok :(
Post automatically merged:

Disk için geçerli olan en büyük dosya boyutu 50 GB'tır. Tarayıcı yardımıyla 50 GB'a kadar her boyutta dosya yüklenebilir. Ancak 10 GB'tan büyük dosyaları yüklemek için Yandex.Disk programını (Windows için, macOS için veya Linux için sürümlerini) kullanmanızı öneririz. bunları yaparak indirebilirsin İyi Forumlar !!
Hmm malesef diske kaydedemiyorum kaydedebilsem indireceğim Teşekkür Ederim iyi forumlar.

Son düzenleme:
tasciomerfurkan
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Diskindeki gereksiz şeyleri sil yada yerel bir yere at ondan sonra dene bakalım, sonra yerele attığını tekrar diske atarsın.

Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yandex disk'in setup dosyasını bilgisayarına kurup indirebilirsin.

Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Var tabiki. Yeni bir disk alırsan sorunun çözülmüş olur :))

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hdd ye aktar bazı dosyları ssd de yer aç öyle dene

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yandex disk pc uygulamasını dene bir. olmadı drive ı falanm dene eğer limit yetiyorsa. yada rar ile parçalara ayır ve 3 er gb lık 10 rar dosyazsı olarak yükle

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Diskinde yer yoksa ise indirmenin bir yolu yok harici bir bellek vb takarak indirebilirsin en fazla. Maalesef diskini temizlemeyi dene netten disk temizleyici indir ne kadar temizleyebiliyor bak .İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...