Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
Bahsettiğim sistem Yandex'e aittir yani dolandırıcılık veya ödememezlik olmıyacaktır.
Yapacağınız şey https://toloka.yandex.com/tr/ adresine kayıt olun veya yandex hesabınızla girin.
Görevler sekmesinden görevlere bakabilir ve talimatları okuyarak yapabilirsiniz.
W8 formunu doğru bir şekilde Türkçe karakterler kullanmadan doğru bir şekilde girin yoksa paranızı ödemez reddeder w8 formunu düzenleyin der.
Düzenleme kısmından halledebilirsiniz ve +18 sayfalarıda görüntüle diyin bence ben öyle yaptım daha çok geliyor +18'i kapatınca daha az kazanırsınız.
Cüzdanları düzenleden paypal hesabınızı ekliyebilirsiniz. Para çek'ten zaten hosunuza gidecek olan şeyi yapacaksınız
Not ; Paranız en geç 30 gün içinde gönderilir.
Paranın %2 komisyon alınıyor yani birkaç kurus eksik gönderecekler ve 100 dolar yaptınız diyelim maksimum 7$ komisyon keserler yani 1000 dolar da 7 dolar keserler 10000 dolarda da o kadar çok yapacağınızı sanmam görevler inceleniyor sallama yaparsanız paranız ödenmez + ban yersiniz
görevlerinizi inceliyorlar ve size iyi yaptığınız görevleri göndermeye çalısıyor bu yüzden bazen görev olmıyabilir.
Resimler Bana aittir.