inşallah bidaha beklersem kafama sıkarımbelkı ban atmazlar knk ben 3 gündür aynı hesapla dworda giriyom şimdiye kadarda banlanmadı , hadi hayırlısı
dword vip oto atıyor.fazla özellik açmayın ban yersiniz hile oldugunuz anlaşılırsa
beklemedeyiz ustadword vipin ban sorununu çözdük tekrar fix yememesi için yeni bir şey deniyoruz bekleyin
Bekliyoruzdword vipin ban sorununu çözdük tekrar fix yememesi için yeni bir şey deniyoruz bekleyin
Geçmiş Olsun benimde öyle olmuştuArkadaşlar gece 1,30 gibi dword lite açacakken yanlışlıkla dword vip açtım üstelik 1 aylık banı yeni açılan kartal çarımdabu hayattaki şansımı
Geçmiş Olsun benimde öyle olmuştuArkadaşlar gece 1,30 gibi dword lite açacakken yanlışlıkla dword vip açtım üstelik 1 aylık banı yeni açılan kartal çarımdabu hayattaki şansımı
Geçmiş Olsun benimde öyle olmuştu1 ay ban yedi 21 haziranda açılıyor bide 8 bin nakt vardı bende
wolfü dosya konuma aç cshed.dll varsa sildword lite giriyorum ama kamp seçince lütfen oyunu silip baştan yükleyin diyor ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?