Yanlişlikla hwid ban kaldirdim

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
BİR DRIVER KURDUM YANLIŞLIKLA HWID BAN KALKTI tarihi 2025de bitmiş bir lisansı var hatta microsoft imzalı driver oyun lol açılıyor van 152 yok ama ana menüde bi 5dk falan bekleyince vanguard hatası geliyor incopatable driver diye ilgilenmek isteyen anlaytan varmı

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Popup hatasını kolay birşekil de geçebilirsiniz fakat delay da kalabilirsiniz sadece 152 geçmek bir çözüm değil

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cloudflare vpn aç girmeden cliente, client ayarlarından oyun sırasında istemciyi kapatı işaretle oyuna girdikten sonra vpni kapat oyun sonu alırsın vanguard hatasını

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
cloudflare vpn aç girmeden cliente, client ayarlarından oyun sırasında istemciyi kapatı işaretle oyuna girdikten sonra vpni kapat oyun sonu alırsın vanguard hatasını
driver bozuldu vt-d açıkken boot olmuyor driver şimdi de vanguard elleşti heralde birşeyler yaptı silmek zorunda kaldım agam

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
driver bozuldu vt-d açıkken boot olmuyor driver şimdi de vanguard elleşti heralde birşeyler yaptı silmek zorunda kaldım agam
olabilir son vg güncellemesinden sonra bende artık kendi yazdıklarımı kullanamıyorum naptılarsa her köşeyi bloklamışlar ya çalışmıyor yada direk flagliyor seni