Onaylı Üye
değmeyecek insanlar için 1 gününü bile mahvetme dostum devam.Sürekli karşı cinsim tarafından manipüle ediliyorum ve ben yapınca 5 dakika trip ama aynısı onun tarafımdan yapılınca öyle bir olaylar döndürülüyor ki sanki o değil de ben yapmışım gibi hissediyorum ve sürekli ince bir üstünde yürüdüğümü zincirlendiğimi hissediyorum. Sanki şunu yapsam yine bir etki ile kötü bir şey yapmış imajı yaratılacakmış diye tedirgin olmaya başladım, bitmesi lazım farkındayım. O noktaya geliyorum ama yine yalanlara oyunlara kanıyorum, ben de buna sinirleniyorum dostlar. Ne yapabilirim ben, var mı öneriniz?
kankam ülkede 80 milyon insan var sall onu atakıntı yapmaaSürekli karşı cinsim tarafından manipüle ediliyorum ve ben yapınca 5 dakika trip ama aynısı onun tarafımdan yapılınca öyle bir olaylar döndürülüyor ki sanki o değil de ben yapmışım gibi hissediyorum ve sürekli ince bir üstünde yürüdüğümü zincirlendiğimi hissediyorum. Sanki şunu yapsam yine bir etki ile kötü bir şey yapmış imajı yaratılacakmış diye tedirgin olmaya başladım, bitmesi lazım farkındayım. O noktaya geliyorum ama yine yalanlara oyunlara kanıyorum, ben de buna sinirleniyorum dostlar. Ne yapabilirim ben, var mı öneriniz?
eyw yola bakacam olmadı bırakacam kafamda netleştirdim artık üzülmek istemiyorum zehir olmasın bu yaşa bir daha mı gelecem yakankam ülkede 80 milyon insan var sall onu atakıntı yapmaa
rica ederim reis rahatkeee takma kafanaeyw yola bakacam olmadı bırakacam kafamda netleştirdim artık üzülmek istemiyorum zehir olmasın bu yaşa bir daha mı gelecem ya
sağolun gençler yol gözükecek gibi düşünceleriniz yaşanmışlıklarınız benim içinde bir örnek bir gösterge oldu yazan herkese teşekkür ederim var olun.rica ederim reis rahatkeee takma kafana
Kanka empati yapmaya çalış belki onunda bir bildiği vardır eğer cidden sana zarar vericek bir şey yapıyorsa, o ilişki zaten yürümez.Sürekli karşı cinsim tarafından manipüle ediliyorum ve ben yapınca 5 dakika trip ama aynısı onun tarafımdan yapılınca öyle bir olaylar döndürülüyor ki sanki o değil de ben yapmışım gibi hissediyorum ve sürekli ince bir üstünde yürüdüğümü zincirlendiğimi hissediyorum. Sanki şunu yapsam yine bir etki ile kötü bir şey yapmış imajı yaratılacakmış diye tedirgin olmaya başladım, bitmesi lazım farkındayım. O noktaya geliyorum ama yine yalanlara oyunlara kanıyorum, ben de buna sinirleniyorum dostlar. Ne yapabilirim ben, var mı öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?