Yapacağım şeyler yanlış anlaşılacak diye korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sürekli karşı cinsim tarafından manipüle ediliyorum ve ben yapınca 5 dakika trip ama aynısı onun tarafımdan yapılınca öyle bir olaylar döndürülüyor ki sanki o değil de ben yapmışım gibi hissediyorum ve sürekli ince bir üstünde yürüdüğümü zincirlendiğimi hissediyorum. Sanki şunu yapsam yine bir etki ile kötü bir şey yapmış imajı yaratılacakmış diye tedirgin olmaya başladım, bitmesi lazım farkındayım. O noktaya geliyorum ama yine yalanlara oyunlara kanıyorum, ben de buna sinirleniyorum dostlar. Ne yapabilirim ben, var mı öneriniz?
değmeyecek insanlar için 1 gününü bile mahvetme dostum devam.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bi insanı tanıman lazım ondan sonra konus ben tanıyana kadar 1 cümle bile kurmuyorum karşı cins ile

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka ilikiniz ne kadar sürdü önemli olan o eğer uzun bir ilişkiyse 3+ sene arada öyle dönemler yaşanıyor ama şunun farkına varman gerek karşıdaki kişi bunu sürekli olarak bilinçlimi yapıyor. 15-24 yaş arası bayanlarda ortamın etkisi mi desem ona kapılıp kendisini seven kişinin ağzına sıçma durumu var yapacağın şey ya ayrılırsın ya da sende değişirsin. Biyolojik olarak kadınların kendilerine kötü davranan erkekleri seçme eğilimi sürükleyici alfa olarak görmeleridir insanın doğasında aslanlardaki gibi alfa erkek yani en güçlü dişiyi koruyacak erkek seçilir. Bundan yola çıkarak ilişkini düzeltmeye değilde bitirmeye karar verdiysen dediğim şeyleri uygula bakalım bi değişim görecekmisin he zaten bilinçli olarak seni üzüyor ve manipüle ediyorsa biterse hiç kafanada takma olur öyle şeyler. Seni sevmiyorsa farklı şeyler hissediyosan sana sevgi hissini vermiyorsa yanında durmanında mantığı yok zaten salla

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
inşallah dediğin gibi yapmaya çalıştım bu gün dediğin tamamen doğru gibi gözüküyor alfa derdinde ama abi değişmekte zor dur bakalım çözecez inşallah olmadı yol belli zaten

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sürekli karşı cinsim tarafından manipüle ediliyorum ve ben yapınca 5 dakika trip ama aynısı onun tarafımdan yapılınca öyle bir olaylar döndürülüyor ki sanki o değil de ben yapmışım gibi hissediyorum ve sürekli ince bir üstünde yürüdüğümü zincirlendiğimi hissediyorum. Sanki şunu yapsam yine bir etki ile kötü bir şey yapmış imajı yaratılacakmış diye tedirgin olmaya başladım, bitmesi lazım farkındayım. O noktaya geliyorum ama yine yalanlara oyunlara kanıyorum, ben de buna sinirleniyorum dostlar. Ne yapabilirim ben, var mı öneriniz?
kankam ülkede 80 milyon insan var sall onu atakıntı yapmaa

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kardeşim burda herkes sana fikrini söyliyecek fakat ben sana şunu söyliyim git 90 yaşındaki adama sor o da çözemedi ve altından kalkamıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bu tarz ilişkilerin kesilip atılması taraftarıyım ama umarım bir yerden sonra konuşarak anlaşabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam akışına bırak ama zamanla düzelecek bişey bu tamamen ama böyle olmaması gerkeiyor bilgin olsun. kızın bunu farketmesi gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
inşallah fark eder zamanla tahammül kalmıyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
özgüvenli olmanlazım kankam biraz güvenin olsun kendine

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka empati yapmaya çalış belki onunda bir bildiği vardır eğer cidden sana zarar vericek bir şey yapıyorsa, o ilişki zaten yürümez.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Reis senin kendine saygın yok kendine güvenin yok...

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kafam allak bullak oldu ama dik olacam neyse o kaybedecek bir şey yok nede olsa anlamaya çalışırım o da anlamaya çalışırsa yoksa kendimi daha ezdiremem diye düşünüyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum direk yol ver kendini böyle düşüncelere sokmaya değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...