Yapacağım şeyler yanlış anlaşılacak diye korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sürekli karşı cinsim tarafından manipüle ediliyorum ve ben yapınca 5 dakika trip ama aynısı onun tarafımdan yapılınca öyle bir olaylar döndürülüyor ki sanki o değil de ben yapmışım gibi hissediyorum ve sürekli ince bir üstünde yürüdüğümü zincirlendiğimi hissediyorum. Sanki şunu yapsam yine bir etki ile kötü bir şey yapmış imajı yaratılacakmış diye tedirgin olmaya başladım, bitmesi lazım farkındayım. O noktaya geliyorum ama yine yalanlara oyunlara kanıyorum, ben de buna sinirleniyorum dostlar. Ne yapabilirim ben, var mı öneriniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karşı cinsim dediğin sevgilin sanırım dostum tüm kadınlar aynıdır bu konuda haklı oludugn bi konuda bi anda haksız konuma düşebilirsin çok yaşadım sen mutlu değilsen neden sürdürüyorsun ilişkini düzgün bi ifadeyle anlatıp çözmeye çalış veya ayrıl

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka sadece dünyada o varmış gibi davranma, ne kadar umursasan da biraz umursamaz davran ama çokta boşlama, ne kadar trip çekersen okadar dah fazla artarak trip yersin :)

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
zamanında buna benzer bir şey yaşamıştım kendi kendine geçti

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
karşı cinsim dediğin sevgilin sanırım dostum tüm kadınlar aynıdır bu konuda haklı oludugn bi konuda bi anda haksız konuma düşebilirsin çok yaşadım sen mutlu değilsen neden sürdürüyorsun ilişkini düzgün bi ifadeyle anlatıp çözmeye çalış veya ayrıl
çok sevdiğim için dedim bu dönemde olduğu içindir bu şu sebeptendir diye hep kendiimi kandırdım galiba vakti geliyor gibi

zamanında buna benzer bir şey yaşamıştım kendi kendine geçti
inşallah benimkide geçer artık bir tür sıkıntı olmaya başladı bende tüm gün gülümseyen akşam yanakları ağrıyan ben artık gülümsemeyi unuttum galiba

kanka sadece dünyada o varmış gibi davranma, ne kadar umursasan da biraz umursamaz davran ama çokta boşlama, ne kadar trip çekersen okadar dah fazla artarak trip yersin :)
benimde hatam çook ilgi göstermekti aptallığı orda yaptım yok abi bundan sonra ilgi milgi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka sal gitsin valla bak toxic ilişkiler mental çok kırar. İnanma yani böyle şeylere

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eyw cidden çok toxic olmaya başladı herkes öyle diyor artık bitmeli sağolun
2 yıl önce böyle bir ilişkideydim kafası çok yatan birisi vardı her şeyimiz uyumluydu sonrasında toxic olmaya başladı onun yaptığı bir hata ben bir şey diyince en son durumda ben suçlu falan oluyordum. Ayrılalım dediğinde yalanlar söyleyip beni ikna ediyordu kıyamıyordum. En son sonunu psikologda buldu kendisi ve biraz çeki düzen verip ilişkiyi tekrar bitirmeye kalkıştık bu sefer kabullendi çok değişik birisiydi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
6 yıllık toxic ilişkiden çıktım ilk atlatması çok zor oldu ama atlatınca inanılmaz rahatlıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben de senin gibiydim ve sana söyleyebileceğim tek şey, kafan rahat olsun diye hızlı koşman. :peepoCry:

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yemin ederim 1 yıldırr böyle bir ilişkiderim ve şuan bile uğraşıyorum plan yaptık bilet aldım iptal edemiyom gelme diyor abi böyle bir saçmalık olabilir mi ya sizlerle konuşmakta biraz gözlerimin açılmasını sağlıyor teşekkür ederim tek ben değilmişim buna sevindim bende kendimi aptal sanıyordum artık bitirip rahatlamam lazım yoksa benim piskolojim bozulacak

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bro kız seni etkisi altına almış boşluktasın sanırım bırakmıyosun da ama yol yakınken bırakıp acını yaşaman gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sürekli karşı cinsim tarafından manipüle ediliyorum ve ben yapınca 5 dakika trip ama aynısı onun tarafımdan yapılınca öyle bir olaylar döndürülüyor ki sanki o değil de ben yapmışım gibi hissediyorum ve sürekli ince bir üstünde yürüdüğümü zincirlendiğimi hissediyorum. Sanki şunu yapsam yine bir etki ile kötü bir şey yapmış imajı yaratılacakmış diye tedirgin olmaya başladım, bitmesi lazım farkındayım. O noktaya geliyorum ama yine yalanlara oyunlara kanıyorum, ben de buna sinirleniyorum dostlar. Ne yapabilirim ben, var mı öneriniz?
sanırım karsındakı ınsanda anllatıklarına gore narsıstlık var bu ısın sonu zaten ayrılık ask yasamak guzeldır ama bu ılıskı senı strese sokup yoruyorsa o ask degıl kanka kendıne ıskenceden baska bısey degıldır sıradakı maclara odaklan :D

Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selam,

Kardeşim seni çok iyi anlıyorum, biraz karşı tarafla arandaki bağı sorgula, aranızdaki durumu sana büyük yardımı olur. Kardeşimsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bak asla haklı olduğunda karşı cinse hak verme seni daha fazla ezerler bu da ileriki hayatında daha fazla sorun anlamına geliyor tüm insanlar kadınlar aynıdır üste çıkmak isterler ve şu saatten sora da insanları millet ne der die yetiştirdikleri için bende dahil olmak üzere bunları yaşaman gayet normal senin yapacağın hakkını savun zaten kendiliğinden özgüvenin tekrardan gelir

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
If you care about your mental and physical health try to let that person go. Toxicity increase with time and you pray that the person changes for you which in 99% of the cases never happens. So, imo you should choose whats best for you and move on. You will find somebody better who respects and treats you well

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bi an bu postu ben attım sandım :D. aynı durumu bende 3 yıllık ilişkimde yaşadım ve artık canıma tak etti bitirdim. bitirdiğimden beridir de kafam çok rahat. sana bitirmeni tavsiye etmiyorum o sana kalmış ama karşındaki insan ile bu durumu konuşmadıysan bi konuşabilirsin. ama yok konuştuk bi yola varamadık diyorsan böyle de gitmez dostum. karşındaki insan seni avucunun içinde döndürüyor belli ki ya üstelenip senin ipleri eline alman lazım ya da böyle olmuyor diyip yolu vermen lazım. belki yolu verince akıllanır

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Doğru insanı bulduğunu da buradan anlayacaksın sana hiç bir zaman kendini suçlu hissettirmeyecek ne yaparsan doğru gibi gelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Direk whatsaptan yaz ayrıl boşver kafan rahatlıcak tüy gibi olucaksın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yüzüne karşı yaptığı şeyleri söyle ve toxic bir ilişki içerisinde bulunmak istemediğini söyle. Verdiği tepkiye göre kararını o an verirsin ayrılırsın. Enerjini daha fazla sömürmesine izin verme bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...