Yapay Zeka CEO Olarak Atanarak Şirket Değerini Artırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte, iş dünyasında yapay zeka uygulamaları giderek yaygınlaşıyor. Çinli bir oyun şirketi olan NetDragon Websoft, yan kuruluşu Fujian NetDragon Websoft için "yapay zeka destekli insansı bir robot" olan Tang Yu'yu CEO olarak atadığını duyurdu. Bu hamle, şirketin hisselerinde ciddi bir artışa neden oldu ve şirket değeri 1 milyar doların üzerine çıktı.

NetDragon, bu yapay zeka CEO'sunun, karar verme ve risk yönetimi süreçlerinde verimliliği artıracağına ve tüm çalışanlar için adil ve verimli bir iş ortamı sağlamaya yardımcı olacağına inanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Dejian Liu, yaptıkları bu hamlenin firmanın "metaverse tabanlı çalışan bir topluluğa" dönüşme hedeflerinin bir parçası olduğunu açıkladı.

Bu hamle, yapay zeka teknolojilerinin iş dünyasındaki potansiyelini ortaya koyuyor. Ancak, bazı eleştirmenler, bu tür uygulamaların insanların yerini alarak işsizlik oranlarını artırabileceği endişelerini dile getiriyor. NetDragon gibi şirketler ise, yapay zeka teknolojilerinin kurumsal yönetim ve stratejik büyüme süreçlerinde etkili bir şekilde kullanılmasının gerekliliğine inanıyor.

:resim:

indir.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
adamlar robotu ceo yapıyor bizde pubg hilesi kovalayalım :D

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
değişik bir haber olmui günümüz teknoloji ve yapay zekanın geldiği noktayı iyi benzetmiş
elinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
olm nasıllan cok mantıksız düşüünsene değer verip herşeyini riske atmış adam olm garip ya

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yavaş Yavaş geliyorlar agam

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
robot reise sgk+yemek+yol vermişlermi bari

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte, iş dünyasında yapay zeka uygulamaları giderek yaygınlaşıyor. Çinli bir oyun şirketi olan NetDragon Websoft, yan kuruluşu Fujian NetDragon Websoft için "yapay zeka destekli insansı bir robot" olan Tang Yu'yu CEO olarak atadığını duyurdu. Bu hamle, şirketin hisselerinde ciddi bir artışa neden oldu ve şirket değeri 1 milyar doların üzerine çıktı.

NetDragon, bu yapay zeka CEO'sunun, karar verme ve risk yönetimi süreçlerinde verimliliği artıracağına ve tüm çalışanlar için adil ve verimli bir iş ortamı sağlamaya yardımcı olacağına inanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Dejian Liu, yaptıkları bu hamlenin firmanın "metaverse tabanlı çalışan bir topluluğa" dönüşme hedeflerinin bir parçası olduğunu açıkladı.

Bu hamle, yapay zeka teknolojilerinin iş dünyasındaki potansiyelini ortaya koyuyor. Ancak, bazı eleştirmenler, bu tür uygulamaların insanların yerini alarak işsizlik oranlarını artırabileceği endişelerini dile getiriyor. NetDragon gibi şirketler ise, yapay zeka teknolojilerinin kurumsal yönetim ve stratejik büyüme süreçlerinde etkili bir şekilde kullanılmasının gerekliliğine inanıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 87954
bu adamlar gerçekten yapıyorlar bu işi dünyada birçok teknoloji bu adamnlardan çıkıyıor zaten çünkü yurt dışında devlet yatırımı insanın gelişmesine yapıyor öğrenime yapıyor keşke türkiyede böyler olsa ama türkiyede kendini çok geliştirdi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu gelişme yapay zeka teknolojilerinin iş dünyasında kullanımının yaygınlaştığını ve bazı şirketlerin bu teknolojileri yönetim ve stratejik karar alma süreçlerinde etkili bir şekilde kullanmayı hedeflediğini gösteriyor ancak bazı eleştirmenler bu tür uygulamaların insanların yerini alarak işsizlik oranlarını artırabileceği konusunda endişelerini dile getiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Robot olarak çalışmak istiyorum artık bu ne

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
adamların yapay zekası bile bizim insanlarımızdan daha fazla değer görüyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adamalr neleri ne yapıyor bizde o parti bu parti diye uğraşalım

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hey masallah adamlar neler yapiyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İleride her şey yapayzekaların elinde olacak o yüzden şaşırmıyorum artık

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eeee daha ne olsun. Başladı mı yoksa o mübarek gün

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 87954
Yakında robotlar işe gidicek biz evden çalışırız

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok az kaldı işsiz kalacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...