Yapay zeka kullanarak RDR2 için dublaj yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bir süredir aklımda ama tam olarak nasıl yapılacağını çözemediğim bir olay bu arkadaşlar. Oyundan ses dosyalarını ayırıp bi kaç deneme yaptım fakat çok kötü çıkıyor. Tacotron 2'yi araştırıyorum şu anda ve olursa bunla yapacağım eğer bunla ilgili azıcık bilgili biri olsa bile bana ulaşabilirse çok memnun kalırım. Bir kaç forumda da sordum fakat kimsenin bilgisi yoktu.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum ai cover gibi yapay zekayı test ediyorum editler için falan ama bir oyun dublajı için yeterli seviyede bir yapay zeka şua için yok

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
yani yapay zekaya artık şarkı söylettirebiliyorlar şuan için oyun için dublaj olmasada bence yakında gelir çok uzak değildir

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ses paketi olarak ileride sevilen dizi karakterlerinin orijinal sesleri ve dublaj sesleri vb. yamalar ile oyun zevkine zevk katacak yapay zeka üretimlerini çok merak ediyorum şahsen.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
şuan için ai mantığı hala daha biraz sorunlu o yüzden biraz daha vakit alacaktır dediğin şey

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyun dublajı için baya zor iş o pek iyi olmaz diye düşünüyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
baya uğraştırır ve sıkıntılar çıkabilir eğer aylarımı vericem diyorsan yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kankam aslında yapılır ancak duzgun olmaz ama çok istiyosan oyunun içince alt yazı dosyasını bul ingilizceden türkçeye çevir türkçe versiyonunu yapıştır devam ama dediğim gibi tatmin edermi bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...