Yapay Zeka Nasıl Öğrenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Konuyu teknik olarak açıklayacak var mı? Bizler program yazarken koşullara göre davrandırırız. Genelde if kullanırız. Yapay zeka bu koşulları kendi mi oluşturuyor?

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Algoritma üzerinden çalışıyor diye biliyorum yaptıgın birşeyi kaydedip çeşitli fonksiyonlarını tahmin ederek öğreniyor unutmayarak öğrenir kısacası

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
udemy de bir sürü kurs var onlardan birini alıp sende öğrenebilirsin

3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Khanscademye gir ingilizcen varsa udemy bu sitenin çakması

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
beyler ben de nereden nasıl bulacağımı biliyorum. 25 yıllık programcıyım. sizlerle konuşmak istedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çok alakasız şeyler yazıyorsunuz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
udemy de bir sürü kurs var onlardan birini alıp sende öğrenebilirsin
egitim e bu devirde para verirsen çok yanliş yaparsin çünkü net diye bir şey var ordan her şeyi bulabilirsin illa orasi zorunlu değil
Post automatically merged:

çok alakasız şeyler yazıyorsunuz.
yani bunu bilmek için araştirmak ve ögrenmek gerek herkes bilmez 25 yillik programci olsan bile programcilik sözel e dayanirdi eskiden şimdi ise mantik girdi işin içine yani mantik zaten vardi ama bu düzeylerde değildi zaten dediğimi anlamişsindir ama gerçekten çok alakasiz yorum var onu gördüm bunu bence araştir bende şimdi oraya gideceğim umarim orda karşilaşiriz

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
belirli formülleri ezberleyerek işin algoritmasındaki doğruluk payını anlıyorlar, ne kadar doğru'yu anlarlarsa o kadar doğruya yönelik belirli sonuclar üretiyorlar. yanı kısacası doğruyu anlayıp gıderek gelişiyorlar

Üye
5 HİZMET YILI
telegramda birsürü kanallar var üye olun sürekli olarak ücretsiz ders paylaşıyorlar udemy üzerinden veyatta yandex arşivleride mevcut derslerin

Üye
5 HİZMET YILI
Udemy den çeşitli hocalardan ders alabilirsiniz hocam

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benim de bu işi öğrenmem lazım yüksek lisans tez konum makine öğrenmesi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yapay zekaya ne kadar çok örnek verirsen ne çok kadar çok bilgi birikimi aktarırsan o kadar başarılı olur. Bunun en iyi örneklerinden biri satranç oyunundan örnek verilebilir. 'Alphazero' gibi yapay zekalara insanların başarılı bir şekilde oynadıkları oyunları verirsen. Sana bir süre sonra milyarlarca varyasyon arasından en mantıklı ve seni kazanca en garanti şekilde götürecek olanı seçerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...