Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Detroit aklıma geldi. Ben açıkçası kendi yaptıkları aletin kendine hükmedecek kadar iyi bir şekilde programlanacağını düşünmüyorum. Yani bunu düşünerek bir çözümü olduklarına inanıyorum. Fakat söylediğin durumda çok geçersiz bir durum değil ve mümkün.
Açıkçası pek düşünmüyorum böyle birşey olacağını insanlık zaten korkuyor yapay zekadan hatta bir haber vardı görmüşsünüzdür belki programlanan bir robot yapay zeka tarafından ona öğretilen şeylerin tam tersini söyleyince veya beklenilenin tersini yapınca anında proje iptal edilmişti insanlık geliştirecek ama insanlığa hükmedecek biraz zor gibi geliyor bana.
yapay zekaya karşı bir yapay zeka üretilmeli.asker gibi.çok dikkatli kodlanmlaı .yapay zeka çok tehlikeli.işin ciddiyetini bilmeyen anlamıyor.ama dünyada çok tehlikeli gelişmeler var.bir film gerçeğe dönüştüğünde fark ediyoruz anca