Yapay Zeka'ya Hayat Verilir İse; Sizce Beraberinde Hangi Teknoloji Gelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
robot lar arttıkca işsizlik de artıcak o yüzden yararlı degil

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
isteyen ve istemeyen insanlar olucağı için kaos olur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Güzel şeylerin olmayacağını söyleye bilirim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
bence bizim yerimize işleri yapması vs olabilir faydalı mı yoksa zararlı mı olur? Bir fikrim yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Temizlik görevlilerine gerek kalmaz örnek veriyorum bi programlara ile yere atılan çöpleri temizlenmesi.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bence serbest kaldığı yerden itibaren eşit olmak isteyecektir. Bunun içinde bir oluşum başlatacak ve bu oluşum çığrından çıkıp zirveye yerleşmek olacaktır. Yani sonumuzu getirebilirler veya köleleştirebilirler :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yapay zekanın tehlikesini aşırı fazla abartmıyor musunuz, kölelik falan?

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bence eğer kendi düşünebikiyorsa ki anladigim o kendisini yaratan insan oglunun bilgilerinden yararlanmadan kendini tanrilastirmaz ve ogrenip gelisir diye dusunuyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
insanlara verilen iş eğitim sağlık gibi alanlardaki işleri devralırlar diye düşünüyorum

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yapay zekanın tehlikesini aşırı fazla abartmıyor musunuz, kölelik falan?
"Yapay zeka tam anlamıyla hayat bulması" seni endişelendirmez miydi? 30 saniye düşünsene, belki de onlar için sadece enerji olurduk. Belki de köle belki de işimizi kolaylaştıran bir robotistan diye bir il :) Tamamen üretim odaklı bir merkez felan güzel şeyler de geliyor ama nedense bilinmezlik hep korkutuyor belki de ondandır.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
"Yapay zeka tam anlamıyla hayat bulması" seni endişelendirmez miydi? 30 saniye düşünsene, belki de onlar için sadece enerji olurduk. Belki de köle belki de işimizi kolaylaştıran bir robotistan diye bir il :) Tamamen üretim odaklı bir merkez felan güzel şeyler de geliyor ama nedense bilinmezlik hep korkutuyor belki de ondandır.
Beyin hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi değiliz dahi, yapay zekaya, güç ve köleleştirecek teknolojiyi sağlayabilecek kimler? İhtimalin gerçekleşmesi yüzlerce ya da binlerce sene alır, o vakte kim öle kim kala. Kullandığınız her bir şey yapay zeka, hatta şu an bile var olan yapay zeka olmazsa olmazdır, ille insan gövdesine bürünmüş bir robotla kısıtlanmaz yapay zeka. Fantastik, bilim kurgu filmlerinde ki gibi kaos çıkartan yapay zeka olamaz, olsa da dediğim gibi kim öle kim kala.

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Uçan arabalar uçan robotlar yıkılmayan binalar daha nice nice şeyler gelebilir

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
robotlar insanları öldürmeyi yada onlar bi devlet kurup dünyanın yarısını kullanma gibi bi anlaşma yaparlar

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ne karşılığın da anlaşma Dolar mı ? :) Bir zamanlar bizimle çalışanlardan biri öyle demişti. "Diğer evrenlerden bize gelip teknolojiyi gösteriyorlar" dedi. Bende "ne karşılığında bize teknolojilerini gösteriyorlar" dediğim de "tabi ki de para" demişti. Ben de ti ye devam ederek "Türk lirası mı?" dedim, "Hayır, Dolar" dedi "çünkü 52. bölge de abd yapıyor" demişti ve bende "o evrendeki para birimi ile doların karşılığını ne kadar acaba-tebessüm-?" dediğim de o zaman jeton düşmüştü. Arkadaşlar Gülmeyin bu bayan bürokrat ve çok üst seviyeden biriydi. Yani bazen mantık dışı bile mantığa aşırı aykırı...

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bu postu okurken izlediğim bir film var I'm Robot yapay zeka tehlikeli olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...