Yapılabilir mi? Bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Elimde uzun süredir kullanmakta olduğum bir aimbot mevcuttu açıkçası gönül rahatlığı ile kullandım ve daha ban yeme gibi bir olay yaşanmadı.

Fakat yapımcısı saldı gitti. İnject vesaire yaparak kullanıyorduk, şuan ise hata vermeye başladı. Anlayan bir kişi var ise destek amaçlı iletişim kurabileceğim bir nokta mevcut mu?

Yardımcı olmak isteyenlerin, desteğini bekliyorum teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
cidden internal bir aimbotla ban yemedinmi? garip

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
cidden internal bir aimbotla ban yemedinmi? garip
her gün nereden baksan 5-6 maç ve bazı günler 7-8 saat oynadım... Hiç bir şart altında ban yemedim daha öyle ki o kadar güvenip yaklaşık 7k değerinde hesapta bile oynadım jlksadfgajkslgklja

Yardımcı olabilecek birisi var ise cidden harika olur.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
her gün nereden baksan 5-6 maç ve bazı günler 7-8 saat oynadım... Hiç bir şart altında ban yemedim daha öyle ki o kadar güvenip yaklaşık 7k değerinde hesapta bile oynadım jlksadfgajkslgklja

Yardımcı olabilecek birisi var ise cidden harika olur.
elinde ne var ki loader felanmı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Loader diye bir şey yok aslında, sadece bir injector üzerinden bir dll inject ediyoruz ve bu şekilde kullanıyoruz.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Loader diye bir şey yok aslında, sadece bir injector üzerinden bir dll inject ediyoruz ve bu şekilde kullanıyoruz.
bypass sanal makine hiçbirşey yok sadece injector ve dll ile ban yemedin mi wtf
Post automatically merged:

injector private mi ? yani adamdan mı aldınız

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yup bir kaç şey daha vardı tabi bypass için onları yaptı satan arkadaş fakat sonrasında bir daha öyle açayım edeyim gibi bir şey söz konusu dahi olmadı...

İnanır mısın aimbot belli olmayacak seviyede bile ayarlanabiliyordu :D:D:D sadece şuan çalıştırmamı sağlayacak bir kişi arıyorum.

injector private mi ? yani adamdan mı aldınız
hayır private değil açıkçası xd bildiğin googleda bulunabilen injectorlerden biri :D

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yup bir kaç şey daha vardı tabi bypass için onları yaptı satan arkadaş fakat sonrasında bir daha öyle açayım edeyim gibi bir şey söz konusu dahi olmadı...

İnanır mısın aimbot belli olmayacak seviyede bile ayarlanabiliyordu :D:D:D sadece şuan çalıştırmamı sağlayacak bir kişi arıyorum.
yani yapılmayacak birşey değil bypass felan halledilir fakat dediğin dllyi işini bilen birisi kırması lazım

hayır private değil açıkçası xd bildiğin googleda bulunabilen injectorlerden biri :D
extreme injector de ki oturup ağlayayım kjkbklsdaflkas

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yani yapılmayacak birşey değil bypass felan halledilir fakat dediğin dllyi işini bilen birisi kırması lazım
satan arkadaşın bunu kendisinin kodladığını ettiğini zannetmiyorum zaten. interception.dll diye bir şey kullanıyoruz...
ve şuan inject etmeye çalıştığımda "Internat protection error, please contact to author." şeklinde hata alıyorum The Enigma protector başlığı adı altında...

extreme injector de ki oturup ağlayayım kjkbklsdaflkas
ya ağlamanı istemem şimdi evet ama master131 extreme injector yani mlsf xd

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
satan arkadaşın bunu kendisinin kodladığını ettiğini zannetmiyorum zaten. interception.dll diye bir şey kullanıyoruz...
ve şuan inject etmeye çalıştığımda "Internat protection error, please contact to author." şeklinde hata alıyorum The Enigma protector başlığı adı altında...

ya ağlamanı istemem şimdi evet ama master131 extreme injector yani mlsf xd
enigma protector :D extreme injector ile valoranta internal inject kanka ban yememene imkan yok

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aımbotu hangı oyunda kullanıyordun hocam ?

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ban yemediysen helal olsun valla

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim reklam gibi olmasın kulandıgın aimbotu ben paralı almıstım 1 ay rahat oynadım hergün hiç ban yemedim şuan evet sıkıntı var paylaşmıolar hileyi cok fazla kulanan oldugu icin ban yiyen cok oldu

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam yüksek ihtimal hile oyunun yeni sürümlerine güncellenmediği için aktif değildir üretici saldıysa o hileden bişey bekleme ve yeni hile bulmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aımbotu hangı oyunda kullanıyordun hocam ?
valorantta kullanıyorum hocam
ne var ki elinde ??
dll dosyası vesaire...
Kardeşim ****** gibi olmasın kulandıgın aimbotu ben paralı almıstım 1 ay rahat oynadım hergün hiç ban yemedim şuan evet sıkıntı var paylaşmıolar hileyi cok fazla kulanan oldugu icin ban yiyen cok oldu
Açıkçası adamın müşterilerine baktım ve hala ban yiyen yok, bir çok kişi ile iletişime geçtik zaten beraber oynadık ettik fakat ban yiyen olmadı. Sana denk gelmiş veya fazla kafaya koymuşsundur xd

hocam yüksek ihtimal hile oyunun yeni sürümlerine güncellenmediği için aktif değildir üretici saldıysa o hileden bişey bekleme ve yeni hile bulmaya çalış
Yok her şey bunda stabil aslında, bir şeyler buldum. Test edip dönüş sağlayacağım :blush:

Teşekkürler arkadaşlar, bulduğum çözüm eski bir yöntemlede olsa işe yaradı... Eğer ki hala aktif durumda kalır ise sizlerede paylaşmayı düşünürüm. İlginiz için teşekkür ederim.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
3 aydır kullanıyorum yeni ayar keşvetim ban atmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...