her gün nereden baksan 5-6 maç ve bazı günler 7-8 saat oynadım... Hiç bir şart altında ban yemedim daha öyle ki o kadar güvenip yaklaşık 7k değerinde hesapta bile oynadım jlksadfgajkslgkljacidden internal bir aimbotla ban yemedinmi? garip
elinde ne var ki loader felanmı?her gün nereden baksan 5-6 maç ve bazı günler 7-8 saat oynadım... Hiç bir şart altında ban yemedim daha öyle ki o kadar güvenip yaklaşık 7k değerinde hesapta bile oynadım jlksadfgajkslgklja
Yardımcı olabilecek birisi var ise cidden harika olur.
bypass sanal makine hiçbirşey yok sadece injector ve dll ile ban yemedin mi wtfLoader diye bir şey yok aslında, sadece bir injector üzerinden bir dll inject ediyoruz ve bu şekilde kullanıyoruz.
yup bir kaç şey daha vardı tabi bypass için onları yaptı satan arkadaş fakat sonrasında bir daha öyle açayım edeyim gibi bir şey söz konusu dahi olmadı...bypass sanal makine hiçbirşey yok sadece injector ve dll ile ban yemedin mi wtf
hayır private değil açıkçası xd bildiğin googleda bulunabilen injectorlerden biribypass sanal makine hiçbirşey yok sadece injector ve dll ile ban yemedin mi wtf
Post automatically merged:
injector private mi ? yani adamdan mı aldınız
yani yapılmayacak birşey değil bypass felan halledilir fakat dediğin dllyi işini bilen birisi kırması lazımyup bir kaç şey daha vardı tabi bypass için onları yaptı satan arkadaş fakat sonrasında bir daha öyle açayım edeyim gibi bir şey söz konusu dahi olmadı...
İnanır mısın aimbot belli olmayacak seviyede bile ayarlanabiliyordusadece şuan çalıştırmamı sağlayacak bir kişi arıyorum.
extreme injector de ki oturup ağlayayım kjkbklsdaflkasyup bir kaç şey daha vardı tabi bypass için onları yaptı satan arkadaş fakat sonrasında bir daha öyle açayım edeyim gibi bir şey söz konusu dahi olmadı...
İnanır mısın aimbot belli olmayacak seviyede bile ayarlanabiliyordusadece şuan çalıştırmamı sağlayacak bir kişi arıyorum.
hayır private değil açıkçası xd bildiğin googleda bulunabilen injectorlerden biri
satan arkadaşın bunu kendisinin kodladığını ettiğini zannetmiyorum zaten. interception.dll diye bir şey kullanıyoruz...yani yapılmayacak birşey değil bypass felan halledilir fakat dediğin dllyi işini bilen birisi kırması lazım
ya ağlamanı istemem şimdi evet ama master131 extreme injector yani mlsf xdyani yapılmayacak birşey değil bypass felan halledilir fakat dediğin dllyi işini bilen birisi kırması lazım
extreme injector de ki oturup ağlayayım kjkbklsdaflkas
enigma protectorsatan arkadaşın bunu kendisinin kodladığını ettiğini zannetmiyorum zaten. interception.dll diye bir şey kullanıyoruz...
ve şuan inject etmeye çalıştığımda "Internat protection error, please contact to author." şeklinde hata alıyorum The Enigma protector başlığı adı altında...
ya ağlamanı istemem şimdi evet ama master131 extreme injector yani mlsf xd
kankacım ban yemedim diyorum işte... imkan yok diyorsun ama canlı kanlı şahidiyim işte (':enigma protectorextreme injector ile valoranta internal inject kanka ban yememene imkan yok
kankacım ban yemedim diyorum işte... imkan yok diyorsun ama canlı kanlı şahidiyim işte (':
valla garip ne diyim kanka inşallah yememeye devam edersinkankacım ban yemedim diyorum işte... imkan yok diyorsun ama canlı kanlı şahidiyim işte (':
ya kullanamıyorum ki artık yiyimvalla garip ne diyim kanka inşallah yememeye devam edersin
valorantta kullanıyorum hocamaımbotu hangı oyunda kullanıyordun hocam ?
dll dosyası vesaire...ne var ki elinde ??
Açıkçası adamın müşterilerine baktım ve hala ban yiyen yok, bir çok kişi ile iletişime geçtik zaten beraber oynadık ettik fakat ban yiyen olmadı. Sana denk gelmiş veya fazla kafaya koymuşsundur xdKardeşim ****** gibi olmasın kulandıgın aimbotu ben paralı almıstım 1 ay rahat oynadım hergün hiç ban yemedim şuan evet sıkıntı var paylaşmıolar hileyi cok fazla kulanan oldugu icin ban yiyen cok oldu
Yok her şey bunda stabil aslında, bir şeyler buldum. Test edip dönüş sağlayacağım :blush:hocam yüksek ihtimal hile oyunun yeni sürümlerine güncellenmediği için aktif değildir üretici saldıysa o hileden bişey bekleme ve yeni hile bulmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?