Yapılmış Programı Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Elimde Kendimce Yaptığım Bir Program Var, Bunun Yeni Versiyonları Çıktığında Programı Kullanan Kişi Programı Açınca Güncelleme Olup Olmadığını Söylesin.
İnternette Birkaç Video İzledim Tam Anlayamadım. Detaylıca Anlatabilcek Varmı veya Videolu Link Paylaşabilecek ?

Bu Arada Konu Yanlış Yerdeyse Kusura Bakmayın.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
filezillayı kullanıyorum ama kodlamayı bilmiyorum ftp sitemin icine txt dosyası falan atarak mı diyorsun :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
filezillayı kullanıyorum ama kodlamayı bilmiyorum ftp sitemin icine txt dosyası falan atarak mı diyorsun :)
Ayn onu demeye çalıştı arkadaşların filezilla dedikleri şeyin gerçeği ftp sunucuları yani File Transfer Protocol yani websitelerine dosya armak için gerekli olan sunuculara bağlantının yapıldığı programlara deniyor. Diyor ki mantığını biliyosan yaparsın.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sitene version.html diye bir dosya oluştur ve içine versiyon numarası yaz.
Programına da versionnum diye bir string oluştur.

Webclient ile programından bu versiyon numarasını çek. Örneğin programdaki versiyon numarası 1.1. Web sitedeki ise 1.2 ise güncelleme gerekli diye uyarı verdir. Her programı güncellediğinde de versiyon numarasını sitedekiyle eşitle.
if(sitedengelenversion == programversioncode)
MessageBox.Show("Programı güncellemeniz gerekmektedir.");

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
yorumlarınız için teşekkür ederim. fazla kodlama bilgim yok aslında bana sadece bu konuyu bilmem yeterli şimdilik :) button a tıkladığımda en son versiyon olup olmadığını bildirmek istiyorum, varsa kodunu burdan veya özelden yazabilcek varmi ?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
yorumlarınız için teşekkür ederim. fazla kodlama bilgim yok aslında bana sadece bu konuyu bilmem yeterli şimdilik :) button a tıkladığımda en son versiyon olup olmadığını bildirmek istiyorum, varsa kodunu burdan veya özelden yazabilcek varmi ?
şuan format attım sen bana bi mesaj at ozelden atarım ordan birazdan kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...