Yaptıgım Hata :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bir pişmanlıgımı dile getirmek istiyorum ve şimdi çok pişmanım eskiden yaptıgım multi üyelik problemi yüzünden şimdi editör vb olamıyorum ne kadar özür dilesemde beni affedip ekibe almıyorlar aslında benim forumda ne güzel hayallerim vardı kodlama bilgimde var belki editör lükten başlayıp kendimi geliştirim specktra gibi co admin vb olmayı hedefliyordum :( ama yaptıgım bir hata dan dolayı şimdi her alımdan etkinlikden dışlanıyorum bu konu hakkında çok üzgünüm şimdi belki diyenler olur hakketmişsindir veya boş yapma ağlama evet 1 kez şeytana uyup yaptım. Tekrardan Özür diliyorum yetkililerden ve üyelerden :(

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Çok hızlısınız yavaş kaza yaparsınız.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum hatasız kul olmaz, bende tonlarca hata yaptım. Bazen olmuyorsa olmuyordur zorlamamak lazım fazla takmayacaksın. Senin adına üzüldüm...

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
alınmıyorsan farklı bir nedende olabilir yanı sadece multi hesaba bağlamamak lazım sadece yetki üzerine bakma güven sağlamlık gibi şeylerde önemlidir bu yetki işlerinde :)

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
alınmıyorsan farklı bir nedende olabilir yanı sadece multi hesaba bağlamamak lazım sadece yetki üzerine bakma güven sağlamlık gibi şeylerde önemlidir bu yetki işlerinde :)
İlk başta her zaman güvendir kesinlikle haklısın. Güven herşeydir!

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
karar alıp uygulamak cesaret ister. pekçoğumuzun hayatında dönüm noktaları olmuştur zor olanı seçmek herzaman cesaret ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...