allah düşmanıma oraya üye olmayı nasip etmesin girince direkt ratlanıyorsun oraya memory kalitenin tek adresi bir kere bile ratlanan göremedim buıradaisim vermek gibi olmasın ama rc de bol bol backdoor bulunuyor xd
Hoşbulduk canım shankscım <3Way sancak abm hoşgeldin
diğer çöp sitelere göre daha iyi üyelik kasmak için mesaj yazdım direk banı çaktılar burda en azından insanlara yardımcı olarak kasmaya çalışıyorumMerhabalar ben SiyahS4ncak. Buradan başta @Pikachu7 olmak üzere tüm yetkili ekininden özür dilerim. Arkadaşlar bildiklerimi bilseniz gerçekten başka forumlara gitmezsiniz.
Yaptığım bir çok hata yüzünden tüm herkesten özür dilemek istiyorum.
2016'dan beri bu forumdayım, çok güzel arkadaşlar edindim. Kendinize ve bilgisayarınıza zarar gelmesini istemiyorsanız bu forumu bırakmamanızı tavsiye ederim.
İyi günler.
Kanka eskiden bir osiris çakma hileleri vardı sadece ismini değiştirmişler işte onu kullanıyordum her kullandığımda arkada yeni bir windows işlemi olarak görünen bir artık keylogger mı dersin ne dersin bilemem ondan bırakıyordu çok zor siliniyorduallah düşmanıma oraya üye olmayı nasip etmesin girince direkt ratlanıyorsun oraya memory kalitenin tek adresi bir kere bile ratlanan göremedim buırada