İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Yaptiğim Resim Nasil Olmuş Beyler Yorumlar Değerlendirilecektir.
Eleştiri Yapabilirsiniz Ama haddinizi Bilerek Eleştirin !
Resmin Üstüne Basıp Büyültebilirsiniz.
TheSayko' Alıntı:Güzel olmuşda , paintle mi yaptın![]()
PikachuTotem' Alıntı:TheSayko' Alıntı:Güzel olmuşda , paintle mi yaptın![]()
Kardeş benim çalışmamada Paint'lemi yaptın ?? yazdın CS 6 yla yaptım diyorum inanmıyorsan PSD yolluyayım..Paint'le Görsel FX ve üst üste katman atıp Efekt değiştirmek falan yok ..
İnanmadığı için dedim zaten.Grafik'ten anlasa Paint'te Efekt verme katman falan olmadığını anlar.İyi bir çalışma Ellerine Sağlık..LazHayalet' Alıntı:PikachuTotem' Alıntı:TheSayko' Alıntı:Güzel olmuşda , paintle mi yaptın![]()
Kardeş benim çalışmamada Paint'lemi yaptın ?? yazdın CS 6 yla yaptım diyorum inanmıyorsan PSD yolluyayım..Paint'le Görsel FX ve üst üste katman atıp Efekt değiştirmek falan yok ..
Sayko Yazdiğinin Neresi Komik Bulamadım ? ! Paint İle Bu Efek Veriliyor mu ? Bilmeden Boş Yorum Yazma !.
Şunu da Diyim Sayko Kendine Çeki Düzen Ver !.
PikachuTotem Polimiye Gerek Yok Bişe Kanitlamanada Gerek Yok .
TestaMent' Alıntı:Gayette Güzel Paintle Böle Yazı Yazılıyosa Banada Öğretin Allahım Ya![]()
Şaka yapıyoz gençler neden alınıyosunuz ki ?PikachuTotem' Alıntı:İnanmadığı için dedim zaten.Grafik'ten anlasa Paint'te Efekt verme katman falan olmadığını anlar.İyi bir çalışma Ellerine Sağlık..LazHayalet' Alıntı:PikachuTotem' Alıntı:TheSayko' Alıntı:Güzel olmuşda , paintle mi yaptın![]()
Sayko Yazdiğinin Neresi Komik Bulamadım ? ! Paint İle Bu Efek Veriliyor mu ? Bilmeden Boş Yorum Yazma !.
Şunu da Diyim Sayko Kendine Çeki Düzen Ver !.
PikachuTotem Polimiye Gerek Yok Bişe Kanitlamanada Gerek Yok .
İyi Forumlar ..
LazHayalet' Alıntı:TestaMent' Alıntı:Gayette Güzel Paintle Böle Yazı Yazılıyosa Banada Öğretin Allahım Ya![]()
Paintle Değil Zaten Farkli Bir Program Kullandim Bunu Yaptim Ondan " BİLMEYEN DENGESİZLER VAR "![]()
TestaMent' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:TestaMent' Alıntı:Gayette Güzel Paintle Böle Yazı Yazılıyosa Banada Öğretin Allahım Ya![]()
Paintle Değil Zaten Farkli Bir Program Kullandim Bunu Yaptim Ondan " BİLMEYEN DENGESİZLER VAR "![]()
abi ben sana laf sokmadım hani birisi paintlemi yaptın dedi ya bana öğretsin yapılıyosa böle![]()
LazHayalet' Alıntı:TestaMent' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:TestaMent' Alıntı:Gayette Güzel Paintle Böle Yazı Yazılıyosa Banada Öğretin Allahım Ya![]()
abi ben sana laf sokmadım hani birisi paintlemi yaptın dedi ya bana öğretsin yapılıyosa böle![]()
Zaten Ben Sana Laf Sokmadim
lBAGUVIXl' Alıntı:Resme HDR Efect'i verip, ismini mi yazdın?
Eğer komple sana ait ise ellerine sağlık .s.s.s
fuckerfukara' Alıntı:güzel olmuş mustafa abi yanlış olmasam fhotoscape kullanmışsın resmi parlaklık felanla oynamışsın ?
LazHayalet' Alıntı:fuckerfukara' Alıntı:güzel olmuş mustafa abi yanlış olmasam fhotoscape kullanmışsın resmi parlaklık felanla oynamışsın ?
O Program ve Başka Özel Program Var Onlanda Yaptim![]()