d3 Σ x2
Süper Üye
Sende benim gibiymişsin :dMax ağaca tırmandım usta
İyi ki kaza yapmamışsınArabayla 250 km hıza çıkmak. Korkunç bir deneyimdi.
İyi ki yapsaydım herhalde parçalarım bulunamazdı.Sende benim gibiymişsin :d
Post automatically merged:
İyi ki kaza yapmamışsın
Bu kadar karamsar olma kanka hayat yaşamaya değerİyi ki yapsaydım herhalde parçalarım bulunamazdı.
Aynen öyle dostum. Her şeye rağmen yaşamak güzel.Bu kadar karamsar olma kanka hayat yaşamaya değer
Gece ormanda bisiklet sürmeye gitmiştik, karanlık olduğu için kaybolduk. Tekrar köye çıkana kadar duyduğumuz her seste altımıza bıraktıkŞu ana kadar yaptığım en büyük çılgınlık ben ilkokuldayken yaklaşık 5 metre yükseklikte bir yerden atlamıştım ayağımı burkmuştum işin komik tarafı benim abilerimde aynı şekilde sakatlandılar hatta kuzenim de pikachu diyip balkondan atlamıştı ama türkiyeye yasaklayan o değil tabi kihayatımda çok fazla çılgınlık olmadığı için sizin en büyük absürt çılgınlıklarınızı bekliyorum
Yapılabilecek en büyük çılgınlıkTrde yaşamak ?
2. sınıfta bisikletle evden kaçıp dünyayı gezmek istemiştim 2 3 mahalle geçtikten sonra babam arabayla önümde durduŞu ana kadar yaptığım en büyük çılgınlık ben ilkokuldayken yaklaşık 5 metre yükseklikte bir yerden atlamıştım ayağımı burkmuştum işin komik tarafı benim abilerimde aynı şekilde sakatlandılar hatta kuzenim de pikachu diyip balkondan atlamıştı ama türkiyeye yasaklayan o değil tabi kihayatımda çok fazla çılgınlık olmadığı için sizin en büyük absürt çılgınlıklarınızı bekliyorum
Arabanın markasını merak ettim.Arabayla 250 km hıza çıkmak. Korkunç bir deneyimdi.
Bizi assassin's creed fanlığı bu hale getirdiÇatıdan çatıya atlamşıtım bir keresinde az daha ayağım kayıp düşüyordum arkadaşım tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?