Yaptığınız en büyük çılgınlık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şu ana kadar yaptığım en büyük çılgınlık ben ilkokuldayken yaklaşık 5 metre yükseklikte bir yerden atlamıştım ayağımı burkmuştum işin komik tarafı benim abilerimde aynı şekilde sakatlandılar hatta kuzenim de pikachu diyip balkondan atlamıştı ama türkiyeye yasaklayan o değil tabi ki :D hayatımda çok fazla çılgınlık olmadığı için sizin en büyük absürt çılgınlıklarınızı bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben küçükken çok yaramazmışım yüksek biryerden düştüm kafam yarıldı ondan hatırlıyorumda düştüğümü yaramazmışım :D evdede sehbaya çarptım kulağım yarıldı dikiş felan attılar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bir gün Kız arkadaşımın sınavı vardı beni motorsikletle götürürmüsün demişti 14 km yolu 3 dk da gitmiştim sınava yetiştirdim , motordan indim bir teşekkür beklerken yüreğimi ağzıma getirdin diye kaskla 2 posta dayak yemiştim :D ve de sınava 15 dk kalmış ee 15 dk önceden de sınav yerinde olması gerekliydi yani bu durumda yavaş gitsen ayrı dert hızli gitsen ayrı dert olacak bende ne yapayım son gaz yola devam ke :D

Refüjsüz bir arazi yolunda arabayı iki tekere kaldırıp Uçurumun kenarından dönüp 4 teker üzerine arabayı oturttuğumuzu bilirim

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka köpekten kaçarken ısırmiyacağını bile bile yaklaşık 3-4 metrelik yerden atlayıp küçüktüm tabi bacağımı kırmıştım atlamasamda olurdu ama işte çılgınlık ve korku :D

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ilk okuldayken musait olamayam yerimi kızlara göstermiştim utanmıştım baya olaydan sonra :D

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şu ana kadar yaptığım en büyük çılgınlık ben ilkokuldayken yaklaşık 5 metre yükseklikte bir yerden atlamıştım ayağımı burkmuştum işin komik tarafı benim abilerimde aynı şekilde sakatlandılar hatta kuzenim de pikachu diyip balkondan atlamıştı ama türkiyeye yasaklayan o değil tabi ki :D hayatımda çok fazla çılgınlık olmadığı için sizin en büyük absürt çılgınlıklarınızı bekliyorum
Gece ormanda bisiklet sürmeye gitmiştik, karanlık olduğu için kaybolduk. Tekrar köye çıkana kadar duyduğumuz her seste altımıza bıraktık :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Açken daha çıkmak. Dönerken başım dönüyordu bulanikti biraz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2. sınıfta bisikletle evden kaçıp dünyayı gezmek istemiştim 2 3 mahalle geçtikten sonra babam arabayla önümde durdu :D
benim için baya güzel bir plandı dünyayı 4 tekerlekli bisikletimle gezicektim:DDDD

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çatıdan çatıya atlamşıtım bir keresinde az daha ayağım kayıp düşüyordum arkadaşım tuttu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...