Süper Üye
ahahahaha çukurdan öğrendik biz kardşeimnjhjanhnahnalkhkahaBizi assassin's creed fanlığı bu hale getirdi![]()
ahahahaha çukurdan öğrendik biz kardşeimnjhjanhnahnalkhkahaBizi assassin's creed fanlığı bu hale getirdi![]()
Leon fr.Arabanın markasını merak ettim.
Bak bu harbi çılgınlık ha xDÜniversiteyi ilk sene bırakıp 4 yıl boyunca okuyormuşum gibi göstermek olabilir.
Sokakta kuyruğundan bir fare yakalamıştık, okul arkadaşlarım ile. Hayvanı biraz sersemlettik döndererek, sersemleyen hayvan daha sakin bir hal almıştı ardından hocanın iş adamı çantasına koymuştuk teneffüste, adamın verdiği tepki efsaneydi. Sonra ispiyoncu arkadaşlardan ötürü deşifre olmuştuk. Sanırım en çılgınca eylemim bu'ydu.Şu ana kadar yaptığım en büyük çılgınlık ben ilkokuldayken yaklaşık 5 metre yükseklikte bir yerden atlamıştım ayağımı burkmuştum işin komik tarafı benim abilerimde aynı şekilde sakatlandılar hatta kuzenim de pikachu diyip balkondan atlamıştı ama türkiyeye yasaklayan o değil tabi kihayatımda çok fazla çılgınlık olmadığı için sizin en büyük absürt çılgınlıklarınızı bekliyorum