Çözüldü Yaptığınız kabalık değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Az önce bir konuyu tartışmaya açtım direk konu kilit diyerek cevap vermemenizi doğru bulmuyorum.
Sinirli olarak yazmamak için 20 dk oyalandım geldim bana düzgün cevaplar veriniz.

Sitenizde bulunan birşeyi kullanmak için post kasmamızı isteyip sonradan yok onu yazma yok bunu yapma demek ne kadar doğru bir uygulama
karşınızda çocuk yok ben 29 yaşında bir bireyim düzgün düşünen bir admin yazsın bana cevap banlamaya kalkmayın yeni account açıp aynı şeyleri yeniden yaşamayalım.
Görüşümü sürekli dile getiririm.

Çözüm
Onaylı üyeyi sizler 5-10 dk içinde olun diye yapmadık hayatınızda hiç forum ortamı görmeyip vakit geçirmediyseniz kısa özet geçeyim size. Öncelikle sitede sadece hile için değil siteye katkı sağlayanlar için belirli kriterler belirlenir ve bunun karşılığı olarak ödül olarak rank verilir. Zorunlu kılınması sizin siteye teşekkürler spamlayıp rank alacağınız anlamına gelmez. Mart ayından beri günde 1 yorum dahi atmış olsaydınız zaten o ranka sahip olacaktınız. Biraz tek taraflı sığ düşünceler yerine olaya geniş açıdan bakmanızı öneririm. İyi forumlar.
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/ - https://memoryhackers.org/konular/ceza-sistemi.11669/ bunları görmeksizin "teşekkürler - eline sağlık - güzel - bilgilendirme için teşekkür ederim" tarzı tamamen konuyla alakasız yorumları inceleyip siliyoruz.Sadece konu başlığına ve içerisinde cümleden bir parça alarak yorum yapıp konunun özetini çıkarmış gibi mesajlar yazan üyeler zaten dikkatimizi çekiyor.Kuralları okuyup gerekli yorum düzenini oluşturma ve konu ile alakalı yorum yapmanı istiyoruz ki 29 yaşında bir bireysen bunu anlamak çok zor olmamalı.

Örnek veriyorum: Ekran kartı paylaşan bir editör konusuna "teşekkür" yazmak mantıksızdır.Onun yerine "Ekran kartı hakkında bilgileri okuyup değerlendirme yapmanda daha iyi olur.Çünkü bizler "teşekkürler" görmek yerine "bu ekran kartı orta seviyeli kullanıcılar için ideal çünkü..." tarzından yorumlar yapılmasından yanayız.

Umarım yorum yaparken flood ve konu ile alakasız yorum yazmamaya özen gösterirsiniz.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende diyorum ki o zaman insanları 50 post kasın demek yerine 1 hafta boyunca online olan üyelerimize programlarımız ücretsiz olarak kullanabilir deseniz mesela sizce o saçma sapan yorumları ne bizler yazmaya nede sizler silmeye uğraşmasanız nasıl olur diyorum beni veya bizleri post kasmaya itleyerek sonra yok flood yapma yok saçma yorumlar yazma demek ne kadar doğru sizce ? demek istediğim tamamen bu olay.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bende diyorum ki o zaman insanları 50 post kasın demek yerine 1 hafta boyunca online olan üyelerimize programlarımız ücretsiz olarak kullanabilir deseniz mesela sizce o saçma sapan yorumları ne bizler yazmaya nede sizler silmeye uğraşmasanız nasıl olur diyorum beni veya bizleri post kasmaya itleyerek sonra yok flood yapma yok saçma yorumlar yazma demek ne kadar doğru sizce ? demek istediğim tamamen bu olay.
Dediğiniz sistem xenforo'da henüz mevcut değil diye biliyorum.Bu sistem üyenin forumda geçirdiği süreyi saymaya başlaması dün itibari ile başlardı.Bu da bütün üyelerin 1 hafta boyunca beklemesine sebep olurdu.Yani 50 post atmak 1 hafta beklemekten daha basit.Saçma sapan yorumlar yazmak sizin elinizde her konuya 1 dk vererek okuyup,anlayıp ve çözüme ulaşıp yorum yaparsanız 50 post atmak 1 saatinizi almayacaktır.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Onaylı üyeyi sizler 5-10 dk içinde olun diye yapmadık hayatınızda hiç forum ortamı görmeyip vakit geçirmediyseniz kısa özet geçeyim size. Öncelikle sitede sadece hile için değil siteye katkı sağlayanlar için belirli kriterler belirlenir ve bunun karşılığı olarak ödül olarak rank verilir. Zorunlu kılınması sizin siteye teşekkürler spamlayıp rank alacağınız anlamına gelmez. Mart ayından beri günde 1 yorum dahi atmış olsaydınız zaten o ranka sahip olacaktınız. Biraz tek taraflı sığ düşünceler yerine olaya geniş açıdan bakmanızı öneririm. İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...