Yardım Beyler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
9 HİZMET YILI
-Gençler csh bin obj kod lazım aratıyorum memoryhackers çıkıyor giriyorum kopyalıyorum kodu vb.net e yapıştırıyorum yazılar dümdüz çıkıyo ve altta bu kodları kimseyle paylaşılması yasak diyor yani site kodu çıkıyor yani konun kaynak kodu çıkıyor LÜTFEN YARDIM EDENE +1 REP SÖZÜM SÖZ

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Cok kolay ::D simdi onu kopyala yeni metin belgesi ac oraya yapistir kaynak seyleri wb seyleri sil sonra o kodu kopyalayip yaparsin zaten :))

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Yazdır De Orda Bir Kağıt Gibi Birşeyin Üstünde O Yazı Yazıyor Kopyala Ctrl+c ile o kadar :D

Gençler csh bin obj kod lazım aratıyorum memoryhackers çıkıyor giriyorum kopyalıyorum kodu vb.net e yapıştırıyorum
yazılar dümdüz çıkıyo ve altta bu kodları kimseyle paylaşılması yasak diyor yani site kodu çıkıyor yani konun kaynak kodu
çıkıyor LÜTFEN YARDIM EDENE +1 REP SÖZÜM SÖZ Yazdırdan Kopyaladım :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
Yazdır De Orda Bir Kağıt Gibi Birşeyin Üstünde O Yazı Yazıyor Kopyala Ctrl+c ile o kadar :D
[quote pid='464220' dateline='1485956038']

Eywallah Kardeşim

Gençler csh bin obj kod lazım aratıyorum memoryhackers çıkıyor giriyorum kopyalıyorum kodu vb.net e yapıştırıyorum
yazılar dümdüz çıkıyo ve altta bu kodları kimseyle paylaşılması yasak diyor yani site kodu çıkıyor yani konun kaynak kodu
çıkıyor LÜTFEN YARDIM EDENE +1 REP SÖZÜM SÖZ Yazdırdan Kopyaladım :D

[/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...