13 Şub 2017 #1 Exelance E Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 275 Tepki puanı 12 9 HİZMET YILI Beyler şimdi bi buton olcak o butona basınca bir siteye yönlendircek örn:"memoryhackers . net"Bu siteye girmeden 2. buton aktif olmucak.Bu siteye girdiğinde Buton 2 active olacak.Bana yardım edebilecek bi hayırsever arkadasımız varmıdır acaba #Güncel bakan bile yok yaw
Beyler şimdi bi buton olcak o butona basınca bir siteye yönlendircek örn:"memoryhackers . net"Bu siteye girmeden 2. buton aktif olmucak.Bu siteye girdiğinde Buton 2 active olacak.Bana yardım edebilecek bi hayırsever arkadasımız varmıdır acaba #Güncel bakan bile yok yaw
13 Şub 2017 Konuyu başlatan #2 Exelance E Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 275 Tepki puanı 12 9 HİZMET YILI JURVETS' Alıntı: kardesım sımdı button1 e process.start yap altına button2.enabled true yapcan button 2nın norma ayarlardan enabledını false yap Genişletmek için tıklayın ... sen bi özele gelsene konusalm tam demek istedgm bu deil
JURVETS' Alıntı: kardesım sımdı button1 e process.start yap altına button2.enabled true yapcan button 2nın norma ayarlardan enabledını false yap Genişletmek için tıklayın ... sen bi özele gelsene konusalm tam demek istedgm bu deil
13 Şub 2017 Yasaklandı #3 Koury Kouna K Süper Üye Katılım 10 Kas 2016 Mesajlar 619 Tepki puanı 16 Yaş 23 9 HİZMET YILI Butona Çift Tıkla process.start "Gitmek İstedigin Site" Buton2.Checked = Button1.Checed "10".Timer = False End If
Butona Çift Tıkla process.start "Gitmek İstedigin Site" Buton2.Checked = Button1.Checed "10".Timer = False End If
13 Şub 2017 Yasaklandı #4 ReinHacks R Seçkin Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 509 Tepki puanı 13 9 HİZMET YILI Button1 siteye gidecek olan button olsun diyelim button 1' e çift tıkla şu kodları gir process.start("gireceğin site") sonra bunu yaz Button2.Enabled = True Button2ye tıkla enabledini false yap Konu kilit"
Button1 siteye gidecek olan button olsun diyelim button 1' e çift tıkla şu kodları gir process.start("gireceğin site") sonra bunu yaz Button2.Enabled = True Button2ye tıkla enabledini false yap Konu kilit"