kağıt üzerindeki tasarımı pc ye nasıl geçiririm ? ( Yardım İstek Konusu! )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhabalar uzun zamandır "PromHeda" nick im için oyun forumlarında steam vs. gibi benzer yerlerde kullanmak için logo ve imza arayışındayım ismimle uyumlu minimal bişey arıyordum ama harflerin birbirine uyumsuz olması nedeniyle güzel bişey çıkmıyor ortaya onun yerine konuyu daha çok belli edebilecek oyun öğelerini andırabilecek şeyler kullanmayı denedim ve 20 25 denemeden sonra böyle bişey çıktı ortaya şimdiden söyliyeyim çizim le ilgili en ufak bi bilgim yok hatam vs varsa affola. bi ricam var bu resmi/çizim i pc ye geçirebilecek biri varmıdır aramızda. istediklerim

-H harfi tapınak şövalyelerindeki gibi olmasını istiyorum çizimdeki gibi bide koyu bi kırmızı renk olursa güzel olur
-P harfi normalde bildiğimiz p harfi ama uçları ve üstü siyah şekilde balta ya benzemesini istiyorum çizimdeki gibi
- arka plan düz mat koyu bi renk olabilir gri vs gibi yada düz yumuşak beyaz
- bide aynı çizimin imza boyutlarında daha büyük hali

şimdiden teşekkür ederim @Crystal biliyorum daha önceden yardımcı olmuştun zaten şuanki avatarım da senin yapmış olduğun logo rica etsem bu konuda da yardım edebilirmisin. yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim İyi Forumlar MH üyeleri.

Edit : yorum atan herkese teşekkür ederim ama sanırım anlaşılmamışım pc üzerinden grafik ve çizim işlerinden pek anlamıyorum yine de dediğiniz gibi resmi tarayıp pc üzerinden çizerek bi kaç bişey denedim ama güzel olmadı gibi örnekleri ekliyorum aşağıya . yardımcı olucak biri varsa çok teşekkür ederim.
ab5413df-ba0f-40c9-9d50-4f3a8d8a14c1.jpg PromHeda Logo 1.jpg PromHeda Logo.jpg Adsız.jpg Adsız (1).jpg ab5413df-ba0f-40c9-9d50-4f3a8d8a14c1.jpg

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bu oyun tarzı değil de sanki gothic tarzı veya barok tarzı gibi olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu oyun tarzı değil de sanki gothic tarzı veya barok tarzı gibi olmuş.
tarih öncesi oyunlardan bahsetmiştim "mount and blade , for honor , mordhau , chivalry medievel warfare vs." ayrıca bu şekiller bir çok oyunda görünebiliyor assassins creed serisi gibi. Teşekkürler yorumun için

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yarın 2 ile 3 arası çizip sana yollıycam. Bitirince mail isterim senden, sonra beğendiğin beğenmediğin yerleri değiştiririz discorddan konuşarak. Endüstriyel tasarım mezunuyum. Severim böyle şeyleri yapmayı. Bugün öğleden sonra haber veririm sana.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yarın 2 ile 3 arası çizip sana yollıycam. Bitirince mail isterim senden, sonra beğendiğin beğenmediğin yerleri değiştiririz discorddan konuşarak. Endüstriyel tasarım mezunuyum. Severim böyle şeyleri yapmayı. Bugün öğleden sonra haber veririm sana.

teşekkür ederim şimdiden bekliyorum istersen mail adresimi özelden atabilirim. iş yerinde gececi olduğum için öğlen gelemeyebilirim. sağol

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Direk geçirmek istiyosan bir yazıcının tarayıcısını kullanıp bunu da çeşitli programlarla çizebilirsin kral.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Veya bunun fotoyu tele at sonra paint net ile cizgi
Cek sonrada arkayi transparent yaparsin

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende cs6 da uğraşıyorum birşeylerle ama pek umdugum gibi yapamıyorum yapmak istedğim şey wallpaper PSD olarak arıyorum güzel birşeyler ama bulamıyorum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...