Yardim edermisiniz Valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaslar bi hesabim vardi denemelik 5 dk egitim modunda hile kullandim 3 4 gun sonra ban yemis heralde betadan atilmis sonra 2.hesabi gfirdim 5 dk sonra oda atildi betadan 3.hesabin egitim modunu yaptim betadan atilmadi ama valorant erisim engellendi kod 61 hatasi aldim acaba bu ban ip banmi oluyor ne gibi birsey yaparsam oyniyabilirim farkli bi hesapla ban yemeden

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 haziranda kaldırılacak banlar ancek ozaman girip oynayabilirsin tekrar hile açanlar kalıcı olarak banlanacak bilgin olsun

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
2 haziranda kaldırılacak banlar ancek ozaman girip oynayabilirsin tekrar hile açanlar kalıcı olarak banlanacak bilgin olsun
bana saten kalici vermis sorun hesapta degil sorun pc de hangi hesabi acarsam acayim direk ban yiyor

Üye
8 HİZMET YILI
Beta süreci bitiminde tekrardan denersen belki sorunun çözülebilir

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İp ban gibi birşey reis betaya ilk hesabın ipiyle girdigin için pc de kalıcı oluyor o yüzden

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Reis çözümü format ama sen birden fazla giriş yaptıgın için oda olmayabilir haziranı bekle
bi valorant icin format atmam degmez saten mekanigi cok gicigima gitti arkadaslar oynuyor diye istemistim yoksa sevmedim call of duty mekanigine kimse yanasamiyor ya

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Riot hile yapanlar için hwid ban atıcaz diyordu bu konu da baya inatçılar.
cokta umrumda haci kusura bakmasinlar oyunun ilk haftasi hile cikti oyundan bezdirdiler biz acincada 5 dk egitim modunda denedi ban yedik

Mevsimler Değil Sensizlik Soğuk
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
HDD serial number banı yemiş olabilirsin hdd serial changer programları indirip denemeni önerebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Riot hileciler için hwid ban atıcaz diyordu

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hwid ban kolay kolay kalkmaz spoofer falan kullanman lazım. Onların da anca paid olanları gerçekten işe yarıyor. Bence banın açılırsa hile kullanma zaten her türlü atıyorlar banı.

mzz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ip ban yemiş olabilirsin. Vanguard sistemi çok iyi değil zaten, bazı kişiler kullanmadığı halde yemiş. Tek değilsin

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Riot konuyla ilgili aciklama yaptı hwid banlı hesaplar oyun acildiginda kalkacak fakat sonraki hwıd banlar süresiz olacak

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
demekki sistemler yakalıyor hıley basarılı degl suan

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla kardeş ben valorant bile düşeremedim ama 2hazirandan banlar kaldıralacak diye duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...