bana saten kalici vermis sorun hesapta degil sorun pc de hangi hesabi acarsam acayim direk ban yiyor2 haziranda kaldırılacak banlar ancek ozaman girip oynayabilirsin tekrar hile açanlar kalıcı olarak banlanacak bilgin olsun
cozumu nedirİp ban gibi birşey reis betaya ilk hesabın ipiyle girdigin için pc de kalıcı oluyor o yüzden
Reis çözümü format ama sen birden fazla giriş yaptıgın için oda olmayabilir haziranı beklecozumu nedir
bi valorant icin format atmam degmez saten mekanigi cok gicigima gitti arkadaslar oynuyor diye istemistim yoksa sevmedim call of duty mekanigine kimse yanasamiyor yaReis çözümü format ama sen birden fazla giriş yaptıgın için oda olmayabilir haziranı bekle
Cod ayrı bir efsane zatenbi valorant icin format atmam degmez saten mekanigi cok gicigima gitti arkadaslar oynuyor diye istemistim yoksa sevmedim call of duty mekanigine kimse yanasamiyor ya
cokta umrumda haci kusura bakmasinlar oyunun ilk haftasi hile cikti oyundan bezdirdiler biz acincada 5 dk egitim modunda denedi ban yedikRiot hile yapanlar için hwid ban atıcaz diyordu bu konu da baya inatçılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?