Yardım edin Konu Atatürk İle ilgili!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugün okulumuzda İsra denen bir kız Orta son ( 8.Sınıf ) Atatürk hakkında küfürler etti ve anıtkabiri yıkacağız felan dedi

Bizde kızı okul çıkışı 15 20 kişi dövdük ( kız erkek karışık ) kızı en çok hırpalayan benim bi tekme bir kerede ittim yere düştü hep bu sebepten hemde instagramda israya karşı attığımız Atatürk fotoğrafları flnisraya hakeret ve Atatürkü sevmiyor olabilirsin ama onun kurduğu ülkede yaşıyorsan saygı duymak zorundasın fln böyle şeyler paylaştık

bu isranın anneside arkadaşlarımızdan birine yazmış aynen şu şekilde ;

Sen ve diğerleri instagramda yaptığınız saçmalıkları kaldırmazsanız pazartesi günü paylaşımları yapan herkezi Cumhuriyet Başsavcılığı Siber Suçlara hakkınızda suç duyurusunda bulucağım. Fiziksel şiddettende ayrıca. Paylaşımlarınız hepsi bende var.

evet annesinin yazdıkları bunlar şimdi eğer biz o kızı atatürke ana avrat sövüp ve anıtkabiri yıkacağım dediği için hırpaladık diye biz hapise girermiyiz yada para cezasına çarptırılırmıyız?

evet saçma bir soru ama Türkiye' de yaşıyoruz adalet denen birşey yok. Mahkeme odalarında hakimin arkasındaki duvarda Adalet mülkün temelidir.
Mustafa Kemal ATATÜRK yazsada yinede şüphe duyuyoruz sizcede hırpaladık diye biz hapise girermiyiz yada para cezasına çarptırılırmıyız? lütfen siber suç ekibinde çalışan veya polis olan yakınızlara sorunuz rica ediyorum

İyi geceler iyi forumlar

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kastettiğin kızın yaptığı her ne kadar yanlış olsa bile, böyle bir durumda mahkeme kararı ile siz suçlu çıkarsınız.
Yaptığınız paylaşımlar ise "Siber suç" kategorisine girmemektedir. Şiddet konusunda ise eğer savcılığa şikayetname verirse geçmiş olsun diyeyim şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...