[Yardım] ETS2 Speed / İvmelenme Hilesi İçin Hangi Değerlerle Oynamalıyım?

Üye
Selamlar,

ETS2'de Cheat Engine kullanarak ışınlanma efekti olmadan, organik bir şekilde (vites ata ata) inanılmaz hızlı ivmelenen bir speed hack yapmak istiyorum. Ancak tam olarak hangi değerleri bulup değiştirmem gerektiğini çözemedim.

Velocity (İleri Hız Vektörü) değerine mi müdahale etmeliyim?
Tırın Ağırlık (Mass) değeriyle mi oynamalıyım?
Yoksa motor ivmesine/torkuna Assembly üzerinden Code Injection mı yapmalıyım?

Bu tarz doğal ama devasa bir hızlanma hilesi için tam olarak neyin offsetini bulup hangi değeri manipüle ediyorsunuz? Mantığını açıklayabilecek ustalardan yardım bekliyorum. Teşekkürler!

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
eğer single da oynuyorsan okadar injection falan düşünmene gerek yok değiştirdiğin o dosyayı salt okunur yap kalıcı oluyor zaten ivmelenme derken drift makinesi gibi birşey mi istiyorsun ayrıca velocity mass ve gear ratio oynarken mass e dikkat et araç çok hafif kalırsa direk fırlayıp gidiyor mass yükseltmeyi unutma

örnek olarak
save.scs dosyasını zip olarak kaydet ve aç
içinden profile/truck.sii
dosyasını çıkar text editör ile düzenle

JSON:
truck_data : truck_config {
  mass: 5000          // Kamyon Ağırlığı
  engine_power: 420   // Beygir eğer güzel bir ivlemelenme istiyorsan 500 580 civarına çıkarabilirsin
  engine_torque: 1800 // Tork vites değiştiğinde o atılma hissini veren şey  %20 %30 arttır tırını fırlatmamak yada sonsuz drift yapmamak için
  air_resistance: 0.5 // Hava Sürtünmesi en az 0.3 yap daha aşağısı balance bozar
  rolling_resistance: 0.08 // Roll yani devrilme direnci hıza fazla etkisi yok ama yükseltirsen yüksek hızda giderken takla atmazsın
}
bunu düzenledikten sonra tekrar sii dosyasını zipe koyup bulunduğu yere tekrardan save.scs olarak kaydedip devam edebilirsin salt okunur yapmayı unutma daha sonrasında