(YARDIM)Instagram form gönderememe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1617557913150.png

arkadaşlar form göndermeye çalışırken kullanıcı adımın altında hep şu hata beliriyor,hesabım taklitten kapatılmıştı. Bir kez yolladım sonra geri dönüş yapıldı fotoğrafı attım istedikleri ve yanıt gelmedi bir daha.. Şimdi tekrar kafama esti tekrar atayim dedim ama olmuyor nasıl yapcaz bunu

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka instagram ile ugrasıyorum formu abd vpn ile gönder dili ingilizce yap

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
krallar vpnle deneyince oluyor 9058 formu veya başka bir form kullanabilirsiniz bir de farklı farklı gmail adresleri denedim birine tuttu geldi kod attım elimde kağıt ile. Yanıtlaya yapıp atın diyordu hocam direkt gelen gmaile yanıtlaya bastım dosya ekleye tıklayıp jpg format olan fotografı gonderdim olur mu böyle @Nessiie @barocan531 @HileciKeroo1905

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
krallar vpnle deneyince oluyor 9058 formu veya başka bir form kullanabilirsiniz bir de farklı farklı gmail adresleri denedim birine tuttu geldi kod attım elimde kağıt ile. Yanıtlaya yapıp atın diyordu hocam direkt gelen gmaile yanıtlaya bastım dosya ekleye tıklayıp jpg format olan fotografı gonderdim olur mu böyle @Nessiie @barocan531 @HileciKeroo1905
reis kodu kağıta yazıp eline tutup attıysan acılmasını bekle yanıt umarım iyi gelir doğrusunu yapmışsın. açılmaz ise bana burdan yazarsın sana yardımcı olurum

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis kodu kağıta yazıp eline tutup attıysan acılmasını bekle yanıt umarım iyi gelir doğrusunu yapmışsın. açılmaz ise bana burdan yazarsın sana yardımcı olurum
eyvallah kaldı mı senin gibi krallar kaç gün bekleyeyim? eğer olmaz da yardımınla olursa sana güzel bir edit hediye etmek isterim

Üye
8 HİZMET YILI
kral ne oldu açıldımı hesap? bende bir süre önce hesabı dondurmuştum sonra geri açmak istediğimde güvenlik sebebiyle şifre değiştirildi diyor, şifre yenileme ile maile şifre gönderdim fakat kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum ve mail gönderdim resimli onay mailide gönderdim ama bir daha geri dönüş alamadım

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kral ne oldu açıldımı hesap? bende bir süre önce hesabı dondurmuştum sonra geri açmak istediğimde güvenlik sebebiyle şifre değiştirildi diyor, şifre yenileme ile maile şifre gönderdim fakat kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum ve mail gönderdim resimli onay mailide gönderdim ama bir daha geri dönüş alamadım
kodu yollamama rağmen hesabı openlamadılar üstünden neredeyse 1 ay geçti ben türkiyeden yollamıştım tr dekiler s-klemiyo sanırım bir de farklı bi vpnle almanyaya bağlanıp önceki yazdığım formdan yollarsan kod gelir yanıtlarsın artık gerisi allahkerim hiç olmazsa hesaba çok değer veriyosan güvenilir bi medyacı bul ona açtır kesin açılır bu kişilerin portalı oluyor direkt destekle iletişime geçebiliyolar fbdan reklam alırsan sen de portala erişebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...