Yardım Iphone 4s 9.3.5 Safari,Oyun,Ram Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[font=Georgia,]Merhaba arkadaşlar bu yazıyı 4s den yazıyorum sıkıntım safaride bazı sitelerde gezerken "Bu sayfayla ilgili bir sorun oluştu sayfa yeniden yükleniyor" hatası alıyorum. [/FONT]
[font=Georgia,]Sadece bu da değil bütün oyunlarda (50mb üstü) oyun ya açılmıyor ya da açılırken direk kapanıyor. Yani tam açılacak yüzdenin 50'sinde veya 90'nında kapanıyor. [/FONT]
[font=Georgia,]50mb altı oyunlarda ise oyunun ortasında kapanıyor. Yani oynarken[/FONT]
[font=Georgia,]İos sürümüm 9.3.5 iphone 4s acaba 8.0 a geri dönme imkanı var mı ya da 7.1 e geri dönme imkanı var mı çünkü sorunun ios sürümünden kaynaklandığını düşünüyorum yani 4s 9.3.5 i kaldıramadı galiba.[/FONT]
[font=Georgia,]Telefonu sıfırladım yine aynısı oluyor. Bana git telefonu değiştir gibi cümleler söylerseniz kızarım çünkü nokia telefonum bile 50bm lık oyunları kaldırıyordu işletim sistemi de symbiandı.[/FONT]

Üye
9 HİZMET YILI
4s için artık güncellemeler gelmemekte ve oyunlar indirdiğin oyunların sürümleri yüksek sürümli cihazlar için olabilir şahsen 4 kullanıyordum instagramı açmıyordu ama 4s aldm instagram çalışıyor fakat bazen kasmalar oluyor oyunlarda Tavisyem Discovery Elit kaldıramayacağı oyun yok kaldıramayacağı program yok ve özellik açısından iphoneye 1000 basar ve ucuz bir telefon ayrıyetten Garanti firmasıda aşırı hızlı garantiye yolladım3 gün sonra telefonun herşeyini sıfırlayıp geri yolladılar ve ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...