4 yıldır bırlıkteysenız. kızı dınle o zanmn senı dşundgu ıcın yapıyodur. kendınıde kızıda uzme. bırak gtsın. hem sana hem cebıne zarar.4 yıldır
4 yıldır bırlıkteysenız. kızı dınle o zanmn senı dşundgu ıcın yapıyodur. kendınıde kızıda uzme. bırak gtsın. hem sana hem cebıne zarar.4 yıldır
alo 171 ara faydalı olur. kotu alışkanlıklarından vazgecersın. ben sgarayı ole braktım tawsıye bırak yıllarca ıctım bı boka yaramadı. zarardan bşka bşi dgldenedim herşeyi olmuyo hocaya danışacam
benim cebime zararıyok kalbim kırıldı seviyorum bırakamıyorüm oda beni seviyo ama neden bırakmak ıstıyo anamadım cıdtı düşünüyoduk
kalbım kırıldı dıyosan. ilişkinizi gozden gecir. yanlışları dogrular tart bakalım. hangısı agır basıyosa ona gore hareket et.benim cebime zararıyok kalbim kırıldı seviyorum bırakamıyorüm oda beni seviyo ama neden bırakmak ıstıyo anamadım cıdtı düşünüyoduk
Post automatically merged:
aradım hastaneye git diyolar malum corana vakaları dan dolayı gıdemıyorum
aynne öyle ya arkadasın dedıgı gıbı kız mı yok sana kendı kıriterlerıne uygun bırını bulmalısnKız mı yok sana be aslan
Sevdiğin bir insanmı yoksa alkol mü? dostum geri dönüşü olmaz eskisi gibi asla olamazsınız eğer ayrılırsanız ve barışırsanız. İyi düşünmeni tavsiye ediyorum. İlişkiniz ne kadar ciddi onu bilmediğim için pek fazla bir şey diyemiyorum.ikna olmuyo bırakamıyorum denedim oda beni seviyo ama ayrılalım diyo annamadım ben ya